Živa istina

Fatalne za muški pol: Žene u ovom horoskopskom znaku su zavodnice bez premca!

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova
Ljubav i zavođenje 18.09.2015. - 19:28h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

 

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

 

Oni nemaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su proračunate!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku! Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti...ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

 

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

 

Rimski ljubavni horoskop: Koji znak će upoznati srodnu dušu!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.

 

Spremna je da upotrebi i sva "ženska oružja", svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

 

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

 

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...