Budi realna

Spusti se na zemlju: 4 znaka da previše očekuješ od njega!

Iako s njim deliš gotovo sve tajne i iskreno razgovaraš, nemoj očekivati da će ti on zameniti prijateljice
Ljubav i zavođenje 17.09.2015. - 15:14h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Možda je on ljubav tvog života, ali ne možeš očekivati da bude baš sve što ti želiš. Predstavljamo ti 4 znaka da si možda postala zahtevna devojka i da je vreme za mali predah.

 

Razočaranje

 

Iako s njim deliš gotovo sve tajne i iskreno razgovaraš, nemoj očekivati da će ti on zameniti prijateljice. Razlog je jednostavan: on ne razmišlja kao one niti ga zanimaju iste stvari. Pa ako ne želi petkom uveče sa tobom da gleda ženske serije, to nije razlog da se razočaraš u njega. Organizuj žensko druženje.

 

Privlačnost

 

Ako s vremena na vreme odbije seks, to definitivno nije razlog za zaključak da mu više nisi privlačna. Ako se seks nije drastično promenio, onda je vrlo verovatno da se radi o umoru ili stresu.

 

Karma uvek dođe po svoje: Bivša ljubav se vraća u život ova 3 horoskopska znaka!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Uvređenost

 

Nemoj očekivati od muškarca da zapamti baš sve detalje tvoje priče, koja njemu i nije toliko uzbudljiva. Muškarci su orjentisani na rešenje, a ne na detalje. Naravno da očekuješ da on bude psihički prisutan dok razgovarate, ali nemoj očekivati i da pamti sitnice.

 

Nerviranje

 

Ako ne želi da ide na rođendan tvoje prijateljice ili na zajednički trening, to je sasvim normalno. To ne znači da te više ne voli, nego jednostavno ima neke druge interese. Stručnjaci često upozoravaju da koliko god je važno imati zajedničke interese i hobije, toliko su za zdravu vezu važni i oni individualni.

 

Žene nisu ni svesne: Ako mislite da je ovakva veza normalna, u strašnoj ste nevolji!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...