Naplata dugova

Karma uvek dođe po svoje: Bivša ljubav se vraća u život ova 3 horoskopska znaka!

Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine
Ljubav i zavođenje 15.09.2015. - 19:22h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine. "Stara ljubav zaborava nema", pa će vam se na neki način vratiti u život.

 

To će vas poremetiti, a onda ćete imati samo dva puta - da uđete u brak ili da potpuno zaboravite jedno na drugo. Samo 3 horoskopska znaka do kraja ove godine imaće konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima:

 

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

 

OVAN

 

Prošlost se sprema da vas podseti. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili - karma uvek dođe po svoje!

 

Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti "samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš", i igranka može da počne…

 

U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite!

 

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

BLIZANCI

 

I Blizanci će okusiti svoj deo „kolača“ koje sudbina i karma spremaju. Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj meri „provukli“ kroz zemljotresne događaje, ali izgleda da nećete moći da pobegnete od duhova prošlosti.

 

Oni koji su usamljeni već duže vreme sada uspevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza. Nešto će vas pokrenuti da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli, a za koga vas još uvek vezuje nešto duboko iznutra.

 

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

RAK

 

Rakovima nije sve med i mleko. Situacija izgleda ovako - vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom…doduše i polje karijere. Probleme na emotivnom planu uspećete da rešite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću..

 

I vama sledi borba sa duhovima prošlosti. Baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je zaheftao srce…otrčaćete po još jednu dozu, pa nek ide život…

 

Za one Rakove kojima je ljubav tokom cele godine izmicala, popravni ispit biće u decembru, pa zgrabite svoju priliku.

 

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...