Jednostavna nauka

Zašto muškarci ne mogu da odole dobroj ženskoj guzi: Radi se o vrlo primitivnoj potrebi!

Ženska guza muškarce privlači iz istog razloga zbog kojih su ludi za grudima, usnama i strukom. Ti delovi tela su bili pokazatelji plodnosti našim precima, smatraju stručnjaci
Zanimljivosti
16:50h Autor:
Zašto muškarci ne mogu da odole dobroj ženskoj guzi: Radi se o vrlo primitivnoj potrebi!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ako ste ljubitelj guza, živite u pravom vremenu. Popularna kultura ih uzdiže "u nebesa", a analni seks više nije toliki tabu kakav je nekad bio. Međutim, iza ljubavi prema dobrim guzama stoji vrlo jednostavna nauka.

Opsesija dobrim ženskim guzama nije ništa novo, objasnio je doktor Dejvid Bus, profesor psihologije sa Univerziteta u Teksasu. Radi se o vrlo primitivnoj potrebi.

Ženska guza muškarce privlači iz istog razloga zbog kojih su ludi za grudima, usnama i strukom. Ti delovi tela su bili pokazatelji plodnosti našim precima, kazao je Bus. Muškarci su tokom evolucije počeli da traže plodne žene.

Ako žena ima punu guzu, to je znak primitivnom mozgu da verovatno ima dovoljno masnoća da može da zatrudni. Ako je njena guza okrugla i podignuta, to govori da je mlada, a upravo ta kombinacija je bila "dobitna" za pračoveka kada je tražio partnerku.

Uz to, ulogu igra i tabu faktor.

"Tamo ne bismo smeli da budemo. Kada se radi o seksu, ima nečeg životinjskog i prljavog u uzimanju žene od pozadi", objašnjava stručnjak za seks, Eric M. Garison.

Naime, zahvaljujući ulasku guza u pop kulturu na velika vrata, analni seks, doggy style poza i spenking postali su uobičajniji nego ikad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs