Saznajte

Mlakonja bez kičme: Kako žena od muškarca pravi slabića!

Mnoge dame nesvesno svojim postupcima prave od partnera slabiće koji nisu sposobni da se zauzmu za sebe
Ljubav i zavođenje 07.09.2015. - 11:39h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Na pitanje šta žene ne vole kod muškaraca, dobićete mnogo odgovora. Jednu izluđuje njegova nepredvidivost, drugu baš to uzbuđuje, prva gubi živce zbog neurednosti, druga je spremna da zažmuri na čarape nemarno bačene po podu. Postoji ipak jedna stvar oko koje će se složiti sve žene ovog sveta - nijedna ne voli slabiće.

 

A opet, čini se da mnoge dame nesvesno rade baš to, prave od svog muškarca stvorenje bez kičme, da bi ga na kraju ostavile jer nije dovoljno muževan, jak i zato što ne ume da lupi šakom o sto.

 

Da se vaš film ne bi završio na ovaj način, blogerka Dajana Vajt preporučuje da ne radite ove stvari.

 

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Ne preuzimajte kontrolu nad njegovim životom

 

Žene su posvećene i odgovorne, zato su u školi često bolji đaci i pouzdaniji radnici na poslu. Na isti način pristupaju i muškarcu ako ga vide kao partnera za ceo život. Posmatraju ga kao projekat, analiziraju njegov život do detalja i pokušavaju da ga usmere, što se, ako se na vreme ne obuzdaju, pretvori u kontrolisanje svakog njegovog koraka.

 

Neki muškarci u startu neće na ovo pristati, ali mnogi će ići linijom manjeg otpora i tolerisati partnerki ponašanje detektiva. Frustracije će se, ipak, vremenom skupiti.

 

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Ne pokušavajte da budete kao muškarac

 

Novac, prestiž, moć, dominacija, postali su jednako važni mnogim današnjim damama koje prezrivo gledaju na sliku žene kao stidljive, umerene i fine, a termin pripadnica nežnijeg pola ih užasava. Ženstvenost, ipak, nije isto što i slabost i ne morate da je ubijate.

 

3. Ne menjajte mu karakter

 

Neke žene će se potruditi da se on promeni, ali verovatno će biti nesrećan, pogotovo kad mu na kraju prebacite da nema svoje ja. Pokušajte da prihvatite partnera takvog kakav jeste ili nemojte ni biti sa njim.

 

4. Ne ograničavajte ga

 

Čak i kad se zaljube u zanimljivog i muževnog muškarca sklonog avanturama, posle određenog vremena, pogotovo kad dođu deca, dame će, iz straha da ga ne izgube, pokušati da ga zauzdaju. Ali, ako sasečete krila svom muškarcu, budite spremni da u kavezu dobijete ranjenu pticu koja će vremenom uginuti ili pobeći kad slučajno ostavite otvorena vrata.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

5. Ne vređajte ga

 

Osim slobode, muškarcima je jako važno dostojanstvo. Izbegavajte reči kao što su gubitnik i nesposobnjaković, jer narušavaju samopouzdanje muškarca i njegovu muškost. Čak i kad ste ljuti, pokušajte da budete razumni i znajte da će vam mnogo lakše oprostiti psovke nego etikete koje govore o njegovim sposobnostima. Ako tražite viteza na belom konju, ponašajte se kao princeza, a ne kao dželat koji će ga kriviti za sve što je pošlo po zlu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...