Saznajte koje su

Ne govore istinu, i samo istinu: 3 stvari koje žene kriju kao zmija noge!

Istina nije za dnevnu upotrebu, naročito ona koja će partnera zaboleti i koju neće moći ni da prihvati, ni da razume
Ljubav i zavođenje 05.09.2015. - 20:52h Autor: Wannabemagazine.com
Foto: Shutterstock

Nije slučajno što se na istinu zaklinju na sudovima, prilikom svedočenja, a ne u crkvama, prilikom venčanja. I oni koji verskim pretpostavljaju građanske okvire, prilikom venčanja prolaze kroz poetičan obred, koji treba da nas upozori da smo oformili zajednicu da bismo jedno drugo podržavali, voleli i poštovali.

 

Niko nigde ne upozorava da partneru treba da govorimo istinu, istinu i samo istinu. Istina nije za dnevnu upotrebu, naročito ona koja će partnera zaboleti i koju neće moći ni da prihvati, ni da razume.

 

1. Poziv od bivšeg partnera

 

Pomenućete baš ako ste uhvaćeni na delu. Ali svakako ćete prećutati koliko vas je to pomerilo, potreslo, uznemirilo, a još i ako planirate da se vidite sa bivšim, to ćete sigurno nastojati da sakrijete. Nije pitanje zašto to krijete od partnera - da se ne bi brinuo. Pitanje je - da li partner ima razloga za zabrinutost? Ako krijete, verovatno ima. Možda pokušavate to i sami da otkrijete, tako što prihvatate susret, da vidite kako ćete se osećati i da raščistite sa tim, kad do sada niste. Partner tu ne može da vam pomogne, ali može da odmogne, a i da se nervira i sekira uzalud. Vi ćete uraditi tačno onako kako ste smislili. Prema tome, bolje da ne zna.

 

Žene maštaju o njemu, a on je pogrešan: Ovakav muškarac je uvek loš izbor!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Uživanje u flertovanju

 

Možda tačno znate koliko to smeta vašem partneru, pa strogo pazite da on ne otkrije koliko uživate u flertu u svakoj zgodnoj prilici. Ili se loše osećate što to radite, dok istovremeno mislite kako ne radite ništa loše i u toj poziciji deteta koje zna da treba da bude kažnjeno za nešto što uopšte nije pogrešno, birate lukavstvo, pritvornost i prećutkivanje.

 

3. Činjenicu da vam uopšte ne nedostaje kad nije tu

 

Iznenađenje! Mislili ste da se samo vi tako osećate? Ali samoća je dragocena i retka, a odsustvo partnera je prilika da se opustite i organizujete tačno onako kako vama odgovara, da se malo nikome ne prilagođavate i da vodite računa samo o sebi. Da odvrnete muziku onako kako zbog njega to nikada ne činite, da pušite u spavaćoj sobi što vam je inače zabranjeno, da se šetate goli po stanu jer vam je tako prijatno i da nema nikoga ko to pogrešno shvata.

 

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...