Da li se pronalazite?

Potpuno prirodna pred muškarcem: Kada je žena spremna da pokaže lice bez šminke!

Neudate dame izbegavaju da se pokažu bez mejkapa sve dok ne postanu sigurne u partnerovu ljubav
Ljubav i zavođenje 05.09.2015. - 14:29h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

„Ogoljavanje“ je, izgleda, vrlo važan korak u vezi!

 

Žena će u proseku čekati četiri nedelje i jedan dan pre nego što dozvoli da je njen novi dečko vidi bez šminke. Bez kompletnog mejkapa, kažu, osećaju se manje atraktivno, nesigurnije su i ranjivije.

 

Naime, oko 60 odsto neudatih dama mora da bude potpuno sigurno da ih potencijalni partner dovoljno voli pre nego što mu otkriju svoj prirodni izgled, pa su u stanju da pribegavaju raznim trikovima pre nego što se to desi: odlaziće u kupatilo usred noći da bi popravile puder ili će ranije ustati kako bi bile sigurne da ih novi dečko neće videti bez maskare.

 

Čak 90 odsto žena želi da njihov novi partner misli da su uvek lepe, a potrošiće najmanje 40 minuta doterujući se za izlazak.

 

I muškarci su nesigurni: Nikad ne biste pomislili zbog čega!

 

Oko 50 odsto žena uvereno je da bi njihov novi partner bio šokiran kad bi shvatio koliko drugačije izgledaju bez šminke, i da nema šanse da bi ga osvojile da su se u početku pokazivale u prirodnom izdanju.

 

Osim partnera, 32 odsto žena ne želi da ih kolege na poslu vide bez mejkapa, a 31 odsto njih ne bi volelo da sretnu bivšeg dečka nenašminkane.

 

Očigledno je da im mejkap služi kao vrsta štita i da ga nanose ne samo da bi izgledale privlačnije, nego i da bi bile sigurnije u sebe.

 

Dečko joj branio da se oblači seksi: Ispovest jedne devojke!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...