Neprijatno iskustvo

Dečko joj branio da se oblači seksi: Ispovest jedne devojke!

Ovaj tekst nije o majici, niti o mojoj nesigurnosti, ili bezobrazluku. Naime, reč je o krajnje ozbiljnoj dugogodišnoj vezi koja je prekinuta zbog najobičnijeg krop topa, počinje svoju priču nesrećna devojka
Ljubav i zavođenje 03.09.2015. - 11:19h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Pročitajte iskreno pismo ostavljene devojke koja otkriva kako je raskid zbog "neprimerenog" oblačenja uticao na nju i njen život, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

"Ovaj tekst nije o majici, niti o mojoj nesigurnosti, ili bezobrazluku. Naime, reč je o krajnje ozbiljnoj dugogodišnoj vezi koja je prekinuta zbog najobičnijeg krop topa. Moj dečko i ja smo zajedno živeli oko godinu dana i sve je savršeno funkcionisalo do jedne večeri...

 

Top sam kupila mesec dana pre izlaska, odnosno noći kada smo raskinuli. On je dugo stajao u ormaru i ja sam načisto zaboravila na njega. Kada sam počela da se sređujem za izlazak sa drugaricama, bacila sam se na pretragu garderobera kada sam ga slučajno pronašla i iznenadila sam se. Ovo je bilo idealno, toplo veče za pokazivanje stomaka!

 

U klub nije išao moj dečko jer je bio bolestan, pa je odlučio da ostane kod kuće. On je hronično bolestan, zbog čega ja svaku drugu noć ostajem u kući sa njim. Čini mi se da mi je to veče trebao predah, jer sam se iscrpela od konstantne podrške i truda. Pre izlaska sam ga poljubila i pozdravila se sa njim. Nakon toga sam se našla sa drugaricama. Osećala sam se seksi i slobodno.

 

Frustracije i svađe: Ovako izgleda biti u braku bez seksa!

 

Prvi put nakon dugog vremena, osetila sam se mladom i energičnom. Moje drugarice i ja smo se odlično provele i igrale celu noć.

 

Vratila sam se kući pripita sa jezikom koji u ovom stanju, može da izgovari samo istinu. Dečko mi je odmah postavio pitanje kako sam se provela, a ja sam mu odgovorila da je ovo bilo izuzetno veče, kada sam se totalno opustila i nisam brinula ni o čemu. Čim sam mu ovo rekla u mojoj glavi javilo se hiljadu misli. To su one glupe misli koje zaposednu mozak, a zapravo ja ih ne odobravam i znam da su najobičnije gluposti. Toliko dugo sam pokušavala da budem dobra devojka, koja odlično razume i saoseća se, i naravno-potencijalni životni partner, da sam ignorisala moj unutrašni glas razuma.

 

Neću vam sada otkrivati sve detalje zašto je raskinuo sa mnom. Iako je rekao da se nikada nije osećao tako, i da je naša ljubav posebna, stvari su ovo veče bile totalno drugačije…

 

Ako u nekom trenutku ne osetite da zadovoljavate sve kriterijume “dobre devojke”, obratite pažnju na ove tri stvari koje treba da razmotrite pre nego što obučete krop top (ili neki drugi seksi komad) i ostavite dečka kući:

 

Videla bivšeg za kojeg je trebalo da se uda: Nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)

 

 

1. Dok se ne udate, vi ste singl

 

Nakon što se moja najbolja prijateljica udala, ovo je bio njen najbolji savet. Tada je zvučao poprilično grub, a sada vidim da je bila u pravu. Istina je da sve dok niste u braku, svaka žrtva koju napravite u vezi, zapravo je vaša dobra volja.

 

Da li biste pozajmili veću količinu novca, znajući da postoji mogućnost da ne možete da je vratite nazad? Tretirajte svoje vreme i energiju kao novac u vezi jer je možda nećete dobiti natrag.

 

2. Zadržite svoju nezavisnost

 

U današnje vreme žene su sve nezavisnije, te se očekuje da svaka dama ima sve što joj je potrebno. Skoro da postaje neprijatno da pitate partnera za bilo koju uslugu, jer se pretpostavlja da vi već to imate. Zato je važno da svaka devojka ostane nezavisna, ili da ima drugi rezervni plan ili rešenje. Posebno u trenucima kada nešto krene krene po zlu, da imate gde da se sklonite, zaštitite i osećate sigurno. Ali to ne znači da treba da se oslanjate na prijatelje ili porodicu. Radite na sebi i postanite jaka, sigurna i nezavisna dama.

 

Glavne osobine muževnog muškarca: Žene otkrile kakav ih tip najviše privlači!

 

 

3. "Ne" može da bude dobar odgovor

 

Svako ko je gledao jednu epizodu emisije "Fix my life", zna ovu rečenicu "Možeš da tražiš ono što želiš." I to podržavamo! Ali niko nikada posle toga nije rekao: "Odgovor može biti negativan."

 

Nakon što sam nosila top majicu, pitala sam se šta želim u vezi. A onda kada je on raskinuo sa mnom, rekao mi je jasno "ne", što me je dalje dovelo do razumevanja mojih želja i potreba. "Ne" nekada može biti dobro.

 

Ova ispovest nije napisana sa ciljem da vas natera da nosite top majicu. Ovaj tekst nije napisan kako biste raskinule sa svojim deččkom. On treba da vas natera da se zapitate ko ste i šta želite.

 

Htela sam da pokažem stomak kao Gebi Freš. Želela sam da se fokusiram na pisanje tekstova i da postanem umetnik. Htela sam da raskinem sa nekim ko nije bio loša osoba, već osoba koja nije za mene. Dobila sam ono što sam želela."

 

Zadatak broj 1 u krevetu: Uradite ovo i vrhunski seks je zagarantovan!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...