Da ne poverujete

I muškarci su nesigurni: Nikad ne biste pomislili zbog čega!

Da, da dobro ste čule, i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Možda okolo hodaju polugoli pokazujući svoje velike stomake, ali u suštini i oni imaju slabe tačke
Ljubav i zavođenje 02.09.2015. - 18:07h Autor: index.hr
Foto: Thinkstock

Kada su u pitanju nesigurnosti i pričanje o njima, većina će ljudi automatski pomisliti na žene. To je sasvim logična reakcija jer žene mnogo češće pričaju o svojim nesigurnostima.

 

Muškarci su po tom pitanju ćutljivi, ali to ne znači da nemaju nesigurnosti - to samo znači da manje pričaju o njima. Ipak, tu su, a ovo su one najčešće.

 

Kad su reči suvišne: Magija susreta sudbinske ljubavi!

 

Strah da će te izgubiti

 

Možda glumi da je sve u redu, ali kad muškarac ima osećaj da postoji šansa da će izgubiti ženu, njegov ego pati i postaje jako nesiguran. To će ti pokazati tako što će odjednom postati divan prema tebi, što zapravo i nije tako loše, zar ne?

 

Strah da nije dovoljno dobar za tebe

 

Bilo u krevetu, bilo van njega, muškarac vrlo često prolazi kroz faze nesigurnosti kad misli da žena u njegovom životu može pronaći puno boljeg od njega. Ako ga tvoje prijateljice ne prihvataju i ne obožavaju, stvari postaju još gore.

 

Metode za otkrivanje prevare koje koristi FBI: Uhvatite ga u laži!

 

Potreba za odobravanjem

 

Iako ti to sigurno neće reći, tvojem dečku je jako važno da odobravaš to što radi i da ga potičeš. Ako dobije osećaj da ti je svejedno ili da nisi baš zadovoljna time što radi, postat će jako nesiguran.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...