Čudno, ali istinito

Magnet za suprotni pol: Ovakvo ponašanje je najjači afrodizijak za muškarce!

Ako još uvek niste osvojili osobu koja vam se dopada, probajte ovu taktiku
Ljubav i zavođenje 28.08.2015. - 11:42h Autor: Novosti.rs
Foto: Shutterstock

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju!

 

Tačnije, ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to i te kako može da probudi zanimanje za vas!

 

Dakle, iako većina pretpostavlja da je konačno došlo vreme da se emocije liberalizuju i da više ništa nije tabu, jedna stvar stoji od davnina - ako se pravite da vas je baš briga za njega, on će još više da se zainteresuje!

 

Isto je i sa ženama: Čim joj muškarac stavi do znanja da mu se sviđa, ona nije toliko zainteresovana.

 

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena, koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

 

Od ovih fraza muškarcima se diže kosa na glavi: Kad žena kaže da joj nije ništa!

 

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

 

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe - njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

 

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

 

Momentalno mu recite zbogom: 5 znakova da je vaša veza bolesna!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs