Pokušajte

Metode za otkrivanje prevare koje koristi FBI: Uhvatite ga u laži!

Jedan od glavnih znakova laganja je nagla nemogućnost da progovoriš
Ljubav i zavođenje 27.08.2015. - 20:30h Autor: B92
Foto: Shutterstock

Slušajte koje reči izgovaraju

 

Lažovi, pokazala je studija, ređe izgovaraju lične zamenice poput "ja" ili "mi". Oni će se više pri izvlačenju oslanjati na termine "ljutnja" ili "mržnja" i koristiće glagole kretanja poput "idemo li u istom pravcu".

 

Slušajte kako izgovaraju te reči

 

Muškarci sa više testosterona imaju dublji glas, a žene sa više estrogena zvuče piskavo. Istraživači u Kanadi su ispitanike pitali koji im čovek zvuči kao varalica i rezultati su se poklopili.

 

Gledajte u usta

 

Suva usta su znak neiskrenosti ili nervoze. Ako pitate partnera gde je bio i on počne da guta pljuvačku ili se naliva vodom - možda ne vara, ali je sigurno nervozan. Zapitajte se zašto je neko nervozan kada ga pitate kako je proveo dan.

 

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

 

Pazite na Fejsbuk

 

Davno je rečeno da su Fejsbuk i Tviter uzrokovali mnogo razvoda. Univerzitet u Misuriju je otkrio da ljudi koji tvituju provode najmanje sat vremena na ovoj mreži svakog dana i da mnogo češće varaju.

 

Pazite na promene u ponašanju

 

Promene u govoru, prema Lilian Glas, kao i naglo korišćenje novih izraza, pokreta, gestova mogu da pokažu na promenu sredine - ali i partnera.

 

Pazite na tišinu i lične napade

 

Jedan od glavnih znakova laganja je nagla nemogućnost da progovoriš. Ljudi, kaže Glasova koja je radila za FBI, "zakucaju" kada brzo treba da slažu. Znaci na koje treba da pazite su i promene u disanju, kao i to kada nekoga nešto pitate, a on pre nego što odgovori prvo ponovi vaše pitanje.

 

Reagujte na vreme: 6 znakova da ste pred razvodom!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...