Seksi provokacije

5 načina da on izgubi kontrolu u krevetu

Ispunite njegovu fantaziju, izludite ga toliko da ne može da skine ruke i pogled sa vas
Ljubav i zavođenje
01:14h
Foto: Shutterstock

Ništa ne može toliko da ga uzbudi kao činjencia da ste ga svojim izgledom, ponašanjem, zavođenjem doveli do granice gde gubi tlo pod nogama i doživljava pravi vatromet strasti. A, evo kako vašeg muškarca možete naterati da ne može da vas se zasiti u krevetu.

Podgrevajte mu maštu ceo dan seksi provokacijama. Dok je na poslu, pošaljite mu vruć sms, recite šta biste mu uradili i kako ne možete dočekati da oboje dođete kući. Ako se usudite i, naravno, potpuno mu verujete, možete mu poslati i neku svoju seksi fotografiju. 

Nemojte odmah žuriti na glavnu stvar. Zavodite. Polako se skidajte, neka vas dira, ali nemojte ići do kraja. Predigra je često kljuć dobrog seksa. Dirajte i vi njega, šapućite nevaljale stvari, ali pravu akciju odložite koliko je god moguće.

 

Saznajte koja je njegova fantazija i ako se i vama sviđa, ispunite je. Ovo može biti malo teži zadatak jer nekako iz njega morate izvući koja je njegova najčešća maštarija. Odnosno šta bi želeo da zajedno probate, a još niste. Možda bi hteo da se obučete u seksi striptizetu, medicinsku sestru. Možda sanja o određenoj pozi, a možda ima i neku maštariju koju neće podeliti sa vama.

 

Dok zavodite njega, zadovoljavajte sebe. Zvuči ludo, ali muškarci vole da vide kako žena uzima stvar u svoje ruke. Još bolje, ne dajte mu da vas dira, nego dirajte vi njega i sebe, a njemu naredite da mora da se kontroliše. Neće puno proći dok izgubi kontrolu.

 

Uzbudite ga vatrenim striptizom. Nekim ženama nije jednostavno da izvedu striptiz pred svojim muškarcima. Međutim, probajte da se opustite i uživite u ulogu. Origušite svetla, obucite neodoljiv donji veš, a preko nešto što možete lako skinuti ili pocepati onda kada zbog vaših zavodljivih pokreta i plesa on počne da gori toliko da odmah krene u akciju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...