Obratite pažnju

Od ovih fraza muškarcima se diže kosa na glavi: Kad žena kaže da joj nije ništa!

Žena koja kaže da joj nije ništa, definitivno joj je nešto! Zato obratite pažnju na ove izraze i proći ćete dobro
Ljubav i zavođenje 24.08.2015. - 21:27h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Žene retko kad kažu tačno ono što misle, ili barem ne kažu baš sve što misle. Kad su ljute, neće reći zbog čega su ljute, jer je to njihov pasivno-agresivni način na koji namerno nerviraju svog partnera. Muškarci se užasavaju takvih situacija, a ovo su fraze od kojih im se diže kosa na glavi.

 

"Nije mi ništa"

 

Klasična rečenica koja znači sve, samo ne da nam stvarno nije ništa. Definitivno postoji problem, ali ne želimo ga same reći - želimo da se muškarac potrudi i da sazna točno u čemu je pogrešio.

 

Privukli ste mu pažnju, sad ga i zavedite: 4 kvarne cake da se zaljubi u vas!

 

"Ma slobodno idi u grad sa društvom"

 

Izlasci sa društvom generalno nisu problem, ali tu i tamo nam zasmetaju. Kad nam zasmetaju, zadnja stvar koju ćemo reći je priznati da nam stvarno smetaju.

 

"Zgodna ti je ta drugarica"

 

Ljubomora je grozna stvar, ali jednostavno ne možemo pomoći sebi. Kad vidimo da naš dečko ima zgodnu drugaricu, nije nam svejedno, ali ne pada nam na pamet da kažemo da je tako.

 

Kad seks u braku zataji: Tri stvari zbog kojih ste nezadovoljnI!

 

"Neka, ja ću"

 

Muškarci ne vole da peru suđe, a ni žene nisu baš oduševljene kada to moraju raditi. Isto vredi i za bilo kakvo pospremanje po stanu, ali šta se mora, nije teško. Ipak, muškarci često "zaborave" nešto da urade ili kažu da će to napraviti kasnije… Žena koja na to kaže: "Nema veze, ja ću" - nije sreća žena. Ljuta je.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...