Obratite pažnju

Žene, ovako ga nećete zavesti: Greške posle kojih nema nazad!

Muškarci i te kako mogu da ukapiraju kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista jeste
Ljubav i zavođenje
11:48h Autor:
Foto: Shutterstock

Zavođenje jeste jedna od najuzbudljivijih stvari, ali samo ako se radi na pravi način. Zato, izbacite ovih 5 poteza iz igre zavođenja, jer muškarci tvrde da im se nimalo ne sviđaju.

 

Dečiji glas

 

Svi smo bar jednom upotrebili ovu tehniku: U želji da privućemo pažnju željenog muškarca, pokušale smo da ga zavedmo nežnim i umilnim glasom. Međutim, istina je da muškarcima izuzetno iritantno to da slušaju. Dovoljno im je da čuju ženski glas, bez bilo kakve glume.

 

Tri najjača ženska oružja: Koje je najmoćnije za muškarce?

 

 

Bespomoćna dama

 

Muškarci i te kako mogu da ukapiraju kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista jeste. Zato bolje nemojte moliti za pomoć u situacijama kada je očito da vam pomoćne treba, jer muškarci neće pasti na to. Svesni su oni da nas krasi pamet i snaga.

 

Igrice toplo-hladno

 

Iako su nas ranije učili kako će igrice toplo-hladno muškarca još više zainteresovati, istina je drugačija. Muškarci su izjavili da ih ovakvo ponašanje iscrpljuje i da će brzo izgubiti interes.

 

Parovi u zdravim vezama ne rade ovih pet stvari: Proverite da li ste među retkim!

 

 

Ljubomorni pokušaji

 

Muškarac će osećati ljubomoru ako vidi da žena koja mu se sviđa flertuje s drugim. Međutim, iz te ljubomore neće proizići rezultat kakav žena očekuje. Ona se nada da će je ljubomorni muškarac više želeti, ali veće su šanse da neće ni pokušati da razgovara s njom.

 

Glumljenje zajedničkog interesa

 

Muškarcima zaista ne smeta kada žene ne znaju ništa o njihovom hobiju ili omiljenom sportskom klubu, pa nema potrebe za glumljenjem da znaju o tome više nego što je istina. Muškarac će kad tad shvatiti da preterujete sa svojim (ne)znanjem, a dalji epilog neće biti prijatan.

 

Ovako se ponaša okrutna žena: 10 najgorih pakosti!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...