Pokušajte

Muškarac na drugom mestu: Ovo bi trebalo da vam bude broj jedan u vezi!

Znamo da nije lako staviti po strani vašeg muškarca, ali zbog vašeg dobra i dobra vaše veze on bi morao da bude na drugom mestu
Ljubav i zavođenje 19.08.2015. - 10:01h
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste zaljubljeni i u srećnoj ste vezi, proverite da niste malo zaboravili na sebe? Ovo su neke stvari kojih se nikada ne biste smele odreći bez obzira koliko volite svog partnera:

 

Druženje sa prijateljima

 

Znamo da želite da provedete svaki slobodan trenutak sa njim, ali to nije zdravo. Vaše prijateljice bile su tu i pre njega, zabava je bila odlična i on nikada neće moći da ih zameni u vaše životu. Prema tome, nauči kako da što pametnije organizuješ vreme. Tako nećeš nikoga zanemariti.

 

Definitivna odluka: Kada treba oprostiti partneru, a kada zauvek otići?

 

Samostalno donošenje odluka

 

Naravno da vas je sada dvoje pa bi neke odluke definitivno morali da donosite zajedno. Pritom mislimo na odluke koje se odnose na vaš odnos i vezu, a ne na smer u kojem bi trebala ići vaša karijera ili kako bi se trebala oblačiti.

 

Vreme samo za tebe

 

To što ponekad ne želiš da celi dan izađeš iz kuće je sasvim normalno i on bi to morao da razume. Isto tako biste vi morali naći razumevanja za njegove hobije i prijatelje. To se zove kompromis i on je jedan od temelja zdravih veza.

 

Tri pitanja koja će vam promeniti poglede na brak: Postavite ih sebi pre venčanja!

 

Radite sve kao i pre veze

 

To se odnosi na odlazak u teretanu, ako ste to činili pre, zatim kuvanje, čitanje knjiga, pisanje poezije i uopšteno sve ono što čini vas tom ličnošću kakve ste. On se zaljubio u vas kakvi vi zaista jeste i nije dobro ni za vas a ni za njega da se sada odreknete tih svojih malih zadovoljstava.

 

Nikad ne zaboravite na porodicu

 

Možda se vi volite neizmerno mnogo, ali vaša porodica bi opet trebalo da bude mesto broj jedan. Roditelji, braća i sestre su ljudi koji u vašem životu moraju imati prioritet.

 

Ako ga voliš, ne radi ovo: 3 sigurna načina da uništiš i najbolju vezu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...