I jačem polu je nakada dosta erotike

Kada muškarci kažu NE seksu

Prebrza predigra i loši poslovni rezultati, mogu učiniti da se on privremeno ohladi od seksa
Ljubav
00:22h
Kada muškarci kažu NE seksu
Foto: Thinkstock

Često možete da čujete kako je nastupio period izumiranja džentlmena, ali žene retko kada priznaju i da reč dama danas pristaje uz sve manji broj devojaka. Muškarcima je u toj romantičnoj prošlosti pripadala uloga osvajača suprotnog pola, ali je moderno vreme donelo neke nove trendove i na ljubavnom planu. Žene su sve više postale agresori u potrazi za partnerom, te ne treba da čudi činjenica da čak i muškarci mogu da odbiju seks.

Prebrza predigra i agresivan pristup ga često hladi

Vi ste zajedno ludovali do kasno u noć i prepustili se čarima predigre. Ali, taman kada ste pomislili da će on skočiti na vas i završiti započeti posao, to se ne dešava. Razlog za ovakav događaj, koji mnogim devojkama deluje kao pravi seksualni fijasko, je taj da muški polni organ nekada ne reaguje dobro na brze stimulanse. Muškarac može biti prisutan fizički sa vama i nastavljati zavođenje, ali je psihički daleko od vas. Zato, naučite da nanjušite situaciju i njegovo raspoloženje. Ako je umoran od posla, trebalo bi da ga osvajate korak po korak. Dok idete ispred njega slučajno se sagnite tako da on vidi vašu seksi pozadinju ili mu slučajno pređite rukom preko alata. Budite suptilni, jer seksepil ne znači pokazati odmah sve i dati veliki gas u startu.

Um gospodari seksualnim životom

Ako mesecima nemate seks sa partnerom, a daljina nije razlog tome, definitivno ste u problemu. Naravno, ovde gotovo neizostavno ide tema da li vas on vara i sa nekom drugom dobija sve što želi. Ali, ovo nije jedina opcija koja postoji. Vaš muškarac je možda preopterećim brojnim problemima, koji mogu imati veze i sa vama, jer u glavi je mesto svim erotskim fantazijama, ali i blokadama. Otvoreno bacite karte vaše intime na sto i razgovarajte sa njim, kako bi shvatili šta ga to koči.

Seksolozi kažu da se muškarci pale na uspeh, te je u većini slučajeva razlog njihovog seksualnog posta loš rezultat na poslu. Pomognite mu da se ponovo oseća muževno i snažno. Nepisano pravilo muško-ženskih odonosa kaže da postoje dve velike opsesije za oba pola - kod žena je to lepota, a kod muškaraca moć. Zato mu dajte tu moć u spavaćoj sobi, budite njegova seksi robinja, koja mu udovoljava u svakoj želji. Tada će se on zbog vas osećati jako, a vi ćete zapravo sve konce držati u svojim rukama i vladati iz senke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs