Usavršene metode sa Istoka

Istočnjački recepti za dobar seks

Osvežite vaš seksualni život uz pomoć malih tajni sa Istoka
Škola sexa
19:14h
Istočnjački recepti za dobar seks
Foto: Shutterstock

Tajne istočnjačkog seksa su pred vama. Ako upotrebite neku od ovih vekovima usavršavanih istočnjačkih metoda, vaš partner će vam biti večno zahvalan.

Jen - moOva tehnika zapravo znači umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen - mo je tačka između mošnica i anusa, a vaš partner će osetiti potpuno uzvišenje kada sa 3 prsta pritisnete tu tačku. Ako to uradite pre nego što svrši, on će doživeti orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

Masaža lingamaOva tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite jednom rukom od korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže celog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korena penisa i testisa. VacuOvo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite. Pri tome se pritiskaju erotske akupresurne tačke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kada sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim on vas prima na ruke u kadi, tako što njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu. KarezaOva reč na italijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo vaginalnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte da izdržite koliko možete bez pomeranja. Ne zaboravite da se strasno ljubite kako da ljubavni žar ne bi oslabio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs