Ostvarite neverovatnu bliskost sa partnerom

5 nesvakidašnjih poza za bolji seksualni doživljaj

Ukoliko se u vašu spavaću sobu uselila monotonija, i one tri poze na kojima ste doktorili sa vašim partnerom, više ne predstavljaju neko uzbuđenje i izazov, otkrivamo vam trikove koji će rasplamsati vaš seksualnu život. Budite sigurni da reči dosada i seks više nikada nećete izgovoriti u istoj rečenici
Škola sexa
19:18h Autor:
5 nesvakidašnjih poza za bolji seksualni doživljaj
Foto: Shutterstock

1. Drvena stolicaImate je u kući, sigurni smo, ali vam verovatno nikada ranije nije palo na pamet da može poslužiti kao odličan rekvizit za bolji seksualni doživljaj. Neka vaš partner sedne na stolicu leđima naslonjenim na naslon. Vi ga opkoračite licem okrenuti ka njemu, kako biste mogle da ga gledate pravo u oči. Nogama obgrlite nogare i polako se povlačite gore-dole. Pronađite ritam koji vam odgovara i prepustite se uživanju u ovom kišnom junskom danu.

2. U stojećem položajuOvo je idealna poza za ženu koja voli kada muškarac preuzme kontrolu na sebe. Neka on bude naslonjen uza zid ili stoji u blizini kreveta, kako bi održavao ravnotežu. Vi ga nogama obgrlite oko struka tako da može da vas drži za butine. Da li će igra biti laganija ili grublja, izbor je na vama.

OVDE pogledajte takozvanu pozu "lap dance"!

3. Seksi marionetaMalo izdržljivosti i savitljivosti uvek je dobar recept za što bolji seksualni doživljaj. Budite maštovite. Okrenite se licem ka zidu i podignite ruke iznad glave. Polako se savijajte ka napred, taman toliko da partneru vaši kukovi budu na dohvat ruke. Smestite se, igra počinje.

4. Mornar u vašem krevetuStara dobra misionarska poza. Međutim, malo začina nikada nije na odmet. Dakle, dok vi ležite na leđim a on se nalazi iznad vas naslonjen na svoja kolena, neka vam jednu nogu pomeri ka drugoj, držeći ih spojene iznad svoje glave. Da budemo slikovitiji, kao kada upravlja kormilom broda.

5. BalerinaStanite jedno naspram drugog. Neka vam partner lagano podigne jednu nogu. Visina do koje će je podizati ili spuštati zavisi isključivo od vas. Ukoliko ste od onih elastičnijih, za što bolju stimulaciju stavite svoju nogu na njegova ramena. Izdržljivost je neophodna, ali je užitak koji sledi vredan svakog napora.

OVDE pogledajte tri kama sutra poze za nezaboravan užitak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs