Dobro obratite pažnju

Ovako se ponaša okrutna žena: 10 najgorih pakosti!

U muško-ženskim odnosima, muškarci su ti koji nose titulu loših momaka. Ali hajde da budemo realni i preispitamo i onu drugu stranu
Ljubav i zavođenje 13.08.2015. - 14:49h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Navikli smo da su muškarci dežurni krivci za sve što ne valja u vezi. Oni su ti koji ne umeju da se emotivno vežu, otvore i iskreno prepuste ljubavi. Ali koliko, zapravo, i mi umemo biti okrutne?

 

1. Davanje pogrešnog broja telefona

 

Žene su sklone da se posluže sitnim smicalicama poput ove. Razlog za ovu malenu pakost jeste želja da barem prividno ispadnu kulturne i izbegnu epitet umišljene ribe koja ne želi da ostavi broj telefona, dovoljno ljubaznom ali njima nedovoljno privlačnom udvaraču.

 

Izbegava te jer nema ozbiljne namere sa tobom: Kako da ga razotkriješ!

 

 

2. Iskorišćavanje muškaraca zbog besplatnog pića

 

Žene koje ne nose novčanik tokom izlaska, od mita postale su deo svakodnevice. Rešene da svojim šarmom i izgledom obezbede par koktela, u stanju su da započnu razgovor s muškarcem isključivo s tim ciljem. One iole pristojnije dozvoliće mu da je bolje upozna, dok će one okrutnije priuštiti svom ''izabraniku'' par momenata flerta, nastavljajući dalje, bez imalo griže savesti.

 

3.  Ostajanje u vezi dok se ne pojavi neko novi

 

Okrutnost u ovom primeru ne ogleda se u ostavljanju, već u ostajanju u vezi. Žene koje ne vole da budu same i neophodan im je muškarac u životu, sklone su nastavljanju veze s partnerom prema kojem ništa ne osećaju, sve dok se ne pojavi neko novi. Osim što gube svoje vreme, prvenstveno troše vreme muškarca sa kojim su, dajući mu lažnu nadu da će sve možda biti bolje. Bolje koje one čekaju, najčešće dolazi u vidu nove veze s nekim drugim.

 

Bežite od ovih muškaraca: Uništiće vas provereno!

 

 

4. Suze kao vid manipulacije

 

Poznato je da su muškarci osetljivi na ženske suze. Kako bi dobile ono što su naumile, pojedine pripadnice nežnijeg pola okoristiće se pomenutom činjenicom i rasplakati se ne zbog osećanja, već po potrebi.

 

5. Fizičko nasilje

 

Ubeđene da im muškarac neće vratiti istom merom, žene su sklone da svog partnera udare, ošamare ili na neki treći način fizički povrede. Kako pravi džentlmen nikad neće podići ruku na ženu, pojedine od njih koriste to kako bi uz verbalni krenule i u fizički napad.

 

10 kvaliteta džentlmena: Ovako se ponaša pravi muškarac!

 

 

6. Kritikovanje svog muškarca u javnosti

 

Pojedine žene sklone su javnom i oštrom kritikovanju svojih muškaraca. U ovu kategoriju okrutnosti spada i naglo započinjanje svađe ili, pak, ismevanje svog partnera.

 

7. Izostanak preciziranja svog statusa

 

Ovo svakako nije najokrutnija stvar koju žena može da uradi muškarcu, ali jeste jedna od najiritantnijih. Žene sklone flertu umeju da daju lažnu nadu svom udvaraču, bez obzira na to jesu li u vezi. Često svoj status nikada ne preciziraju, igrajući na više polja.

 

8. Manipulacija seksom

 

Kako je muškarcima seksualni odnos izuzetno bitan, manipulacija ovom oblašću za njih svakako predstavlja jednu od najokrutnijih pojava. Svesne važnosti teme, žene su sklone da ucenjuju muškarce svojom voljom za seksom. Ukoliko nešto žele da postignu, poslužiće se njime. S druge strane, ukoliko žele da kazne muškarca, odlagaće seks što više mogu.

 

9. Testiranje muškarca

 

"Ako me voliš, uradićeš to". Ovo je rečenica kojom započinje jedan od najokrutnijih načina ponašanja. Zvati ga neposredno pre njegovog izlaska s društvom s molbom da dođe do vas, bez nekog posebnog razloga, već kako bi dokazao da vas voli, spada u jedan od najnižih poteza koji možete učiniti u vezi. Sve su šanse da će doći, ali još veće su da će vas sa svakim novim potezom ovog tipa voleti sve manje.

 

10. Flertovanje kako bi muškarca učinila ljubomornim

 

Osećaj zapostavljenosti, gadna svađa ili čista neosetljivost, neke žene vodi ka izuzetno okrutnom flertovanju s drugim muškarcima kako bi se osvetila svom. Koji god razlog da stoji iza ovakvog poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi.

 

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...