Dobro razmislite pre nego što se odlučite za to

Tražila partnera, naišla na prevaru: Zamka upoznavanja preko interneta!

Nakon što je šest meseci bila bez partnera, 43-godišnja žena je odlučila da ljubav potraži preko sajta za upoznavanje, ali nije ni slutila šta se tamo zapravo dešava
Ljubav i zavođenje
14:44h Autor:
Foto: Thinkstock

Nakon mesec dana bezuspešne potrage za partnerom, Melisa Kajt se obratila sajtu za upoznavanje Match.com s namerom da otkaže članstvo, ali zahtev joj je bio odbijen, kao i povraćaj novca. Odmah potom, prijavila se sa svojim korisničkim imenom u nadi da su joj ipak uslišili molbu. Usledio je šok - njen sandučić s porukama, koji je dotad manje-više zjapio prazan, bio je krcat porukama. Pročitajte njenu ispovest koju je objavio Daily Mail.

 

"Registrovala sam se na Match.com na nagovor prijatelja nakon što sam šest meseci bila bez partnera. Imam 43 godine i nije mi do izlazaka u klubove i barove, pa sam pomislila - zašto da ne?! Sajtu sam platila 60 evra za najkraći mogući period korišćenja - mesec dana. Naime, bila sam skeptična da platim za više vremena.

 

Sve za ljubav: Upoznali se na internetu, pa učinili ono što bi malo ko smeo!

 

Napravila sam svoj profil i postavila nekoliko fotografija, uključujući i onu u bikiniju. Prvog dana javila su mi se trojica, ali nijedan mi se nije svideo. Javila sam se čoveku koji je imao preko pedeset godina i bio razveden. Izašli smo na sastanak, na kojem sam zaključila da nismo jedno za drugo zbog različitih verskih opredeljenja. Odlučila sam da napustim sajt jer ništa nije išlo kako sam očekivala.

 

Rekavši bliskoj prijateljici svoje planove, upozorila me je da je imala problema s tim sajtom jer joj nisu dali da otkaže članstvo. Ono što sam smatrala jednokratnom uplatom, ispostavilo se da je bilo beskrajno članstvo. Malim slovima je na ugovoru pisalo da se članstvo svakog meseca iznova obnavlja, osim ako se pošalje zahtev za prekidom 48 sati pre isteka tekućeg meseca.

 

Idealno mesto za pronalaženje ljubavi: Ovnovima koncert, Škorpijama u spa centru!

 

Za gotovo 120 evra, koliko su mi ukupno skinuli s računa za dva meseca, dobila sam tek jedan neuspeli sastanak. Besna sam kontaktirala kompaniju i tražila otkazivanje članstva i povraćaj novca za drugi mesec. Neprijatna službenica mi je rekla da mogu da ih tužim, ali oni mi zapravo ništa ne duguju. Posle 20 minuta besomučnog razgovora, žena mi je spustila slušalicu. Odmah nakon toga sam otišla na sajtu i imala sam šta da vidim - u sandučiću su mi već stajale poruke dvojice muškaraca sa svim karakteristika koje sam tražila. Jedan je bio zgodni Italijan u ranim četrdesetim, a drugi Irac u kasnim tridesetim godinama.

 

Pomislila sam da mi se posrećilo i već sam razmišljala o tomu da ipak ne otkažem članstvo iako mi je bilo sumnjivo što su se baš sad javili. Počela sam da sumnjam da li su to pravi članovi sajta ili je iza toga stajala zamka. Da li je moguće da se kompanija pobrinula da mi se jave potencijalni partneri nakon što sam poželela da odem? Ako je to tako, napravila sam odličan potez.

 

Prihvatila sam igru i javila se simpatičnom Ircu. Rekao je da radi kao direktor prodaje u jednom internet preduzeću. Predložio je da se nađemo na kafi i dao mi je svoj broj telefona. Sve je izgledalo obećavajuće do sledećeg dana kada sam odlučila da mu se javim. Poslala sam poruku na koju nisam dobila odgovor. U međuvremenu sam kontaktirala i Italijana, koji mi je takođe dao svoj broj i pozvao me na kafu. I njemu sam poslala poruku, ali s istim ishodom. Uočila sam neverovatnu sličnost između ta dva slučaja.

 

Ovako radi ciganska magija: Rituali za privlačenje ljubavi!

 

Obojica su me pozvala na WhatsApp, ali odgovorila sam samo Ircu da nemam tu aplikaciju. Italijan mi je odgovorio: "Nemaš WhatsApp?" Moja sumnja se pokazala tačnom jer Otalijan nije mogao da zna da nemam navedenu aplikaciju. Četiri dana kasnije, Irac mi je odgovorio. Tražila sam dokaz da se zaista radi o njemu jer nisam više ni u šta verovala. Nikad mi se više nije javio, možda i zbog toga što sam pomalo zvučala kao sumnjičava ludača.

 

Potom sam se poželela da se nađem s Italijanom. Dogovorili smo sastanak, ali dodao je: "Upozoravam te, nemoj da dođeš u štiklama jer imam fetiš na visoke potpetice". Bilo mi je čudno da mi se tako obraća, a još se nismo ni upoznali. Kada je došao dogovoreni dan, stigla mi je njegova poruka da mora da otkaže kafu jer mu je iskrsnulo nešto u vezi sa poslom. Umesto toga, predložio je da se vidimo na Skajpu, što sam glatko odbila. Opet sam ostala bez potencijalnih kandidata za izlaženje i ponovo poželela da ugasim profil.

 

Moćna metoda za privlačenje muškaraca: Presudno za uspeh u ljubavi!

 

Razgovarala sam ovog puta s ljubaznim gospodinom, koji je rekao da sajt uzima u obzir svaki prigovor i da se trudi da poboljša poslovanje. Na moje pitanje zašto su mi se, nakon prošlog razgovora sa službenicom, odmah javila dvojica muškaraca, objasnio je da je to bila slučajnost i da nema sumnje u njihovo postojanje. U redu, to znači da sam "izvisila" sa stvarnim članovima sajta za upoznavanje.

 

Uočila sam opciju pojačanog prikazivanja vašeg profila uz naplatu dodatnih 2,5 evra. Pomislila sam da su mi možda dali besplatan "boost" nakon onog žučnog razgovora i da je u tome tajna javljanja Irca i Italijana. Šta god da je bio slučaj, moj profil na Match.com napokon je ugašen. Do isteka članstva javio mi se još jedan muškarac s pozivom u njegov stan, ali nije rekao zašto. To sam mogla samo da pretpostavim i naravno da nisam otišla."

 

Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...