Na njega se možete osloniti

On ima 7 najjačih kvaliteta: Evo zašto je stariji muškarac uvek dobar izbor!

Stariji muškarci ne igraju igrice - ako mu se sviđate, on neće oklevati da vam to i kaže, umesto da kao mlađi izmišlja izgovore i smišlja načine
Ljubav i zavođenje 07.08.2015. - 12:33h Autor: Stil / Avaz
Foto: Shutterstock

Svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i mane, a svaka ljubavna veza podložna je specifičnim pravilima koje partneri međusobno dogovaraju.

 

Ali, većina žena u vezi traži stabilnost, koja se povezuje uglavnom samo uz starije i iskusnije muškarce.

 

Otkrijte i druge kvalitete starijih muškaraca, zbog kojih su oni postaju poželjniji za vezu i brak!

 

1. Stariji muškarac ima samopouzdanja i prerastao je upoređivanje s drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh i sreću u odnosu na druge ljude u okolini. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

 

Džaba vam lepota: 11 stvari bez kojih i najlepša žena izgleda ružno!

 

2. Neće vas hraniti lažnim obećanjima ako mu nešto ne odgovara. On zna šta želi u životu, na svim poljima, kao i kako to da dobije, tako da će sa vama biti zato što to želi i otvoriti svoje karte.

 

3. Zna da organizuje slobodno vreme prema svojim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do poslednjeg detalja.

 

4. Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće oklevati da vam to i kaže, nazove vas kada je obećao i vidi se s vama kada ste se dogovorili.

 

Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!

 

5. On nije opsednut površnim standardima lepote. Neće mu smetati ako niste stigle da se depilirate ili odete kod frizera. Uz njega se možete potpuno opustiti i biti ono što jeste.

 

6. Stariji muškarci ne paniče na spomen dece. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini, prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju da razgovaraju sa njima i pobrinu se za eventualne probleme.

 

7. Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate da crtate mape u krevetu, on zna sam da pronađe sve vaše "slabe tačke" koje će vas dovesti do eksplozije užitaka.

 

Naravno, nisu svi muškarci isti. Ovo su opšte osobine koje krase starije muškarce, ali uvek postoje izuzeci!

 

Voli nezaboravno i do kraja: Osobu u ovom horoskopskom znaku ne ispuštajte!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...