Horoskop otkriva

Sudbinski horoskop: Šta je u stanju da uradi za vašu ljubav!

Saznajte ša je on u stanju da uradi kako bi vas impresionirao na osnovu njegovog horoskopskog znaka
Ljubav i zavođenje
23:02h Autor:
Foto: Shutterstock

Saznajte ša je on u stanju da uradi kako bi vas impresionirao na osnovu njegovog horoskopskog znaka.

 

Evo šta kaže sudbina:

 

Ovan

 

Iako je impulsivan, zbog vas je u stanju da zaboravi obaveze i dogovore, otkaže put, pa čak i utakmicu. Ne čeka da ga primetite nego vam odmah bode oči, naročito ako delujete kao neosvojiva tvrđava. Tada postaje najšarmantniji i najduhovitiji muškarac u društvu, jer želi da imate oči samo za njega i drsko vas gleda nestrpljiv kao dečak koji očekuje čokoladu na poklon.

 

Voli nezaboravno i do kraja: Osobu u ovom horoskopskom znaku ne ispuštajte!

 

Bik

 

On je praktičan i sentimentalan, pa nema te stvari koju nije u stanju da učini za vas, a ne morate ni da ga pitate, jer on sve vidi i dokazuje delima, mada nije toliko romantičan na rečima. Ako ste vi ta melodija za njegova čula, prirediće vam nezaboravno veče uz muziku i sveće, hranu i cveće koje volite, poklon od kojeg će vam zastati dah, dok će on uživati u pogledu koji ne skidate sa njega.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizanci

 

Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira. Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

 

Rak

 

On je sentimentalan i pada na vašu nezaštićenu i pažnje željnu dušu, pa će se zainatiti da vam ostvari čak i one snove o kojima maštate na javi i potajno. Što ste mu bliži, on dobija sve više podstreka da vam dokaže kako sve ono što istinski želite, možete i dobiti, naravno, zahvaljujući njegovim sposobnostima i uticaju, ali i položaju, ugledu, finansijskim i drugim mogućnostima.

 

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

 

Lav

 

Sve dok ne ograničavate njegovu slobodu, vi ste za njega posebni i ljubomorno će vas čuvati kao retku dragocenost. I baš zato će, uprkos svojoj nestašnoj prirodi, uvek biti tu za vas, čak i kada pomislite da će njegov mobilni telefon večito ostati nedostupan. Pojaviće se na vašim vratima sa buketom cveća i bombonjerom u rukama ili će se stvoriti na mestu gde su vam potrebni njegova pomoć i sigurna ruka, npr. kad vam stanu kola.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Devica

 

Vas je lakše osvojiti, nego impresionirati, pa će vašem partneru biti potrebno više vremena i napora da bi vas zadivio. A to će mu poći za rukom postepeno i to uglavnom zahvaljujući njegovoj senzibilnoj prirodi i verbalnim sposobnostima, mada ni njegov fizički izgled nije zanemarljiv. Naprotiv, zastaje vam dah kad ga ugledate onako otmenog, uzdržanog i intelektualno superiornog.

 

Vaga

 

Sve dok vas pazi i mazi, čuva kao malo vode na dlanu, govori vam da vas voli i pokazuje to sitnim, ali bitnim znacima pažnje, nećete se buniti. Ipak, može on i mnogo više, naročito kada u drugi plan gurne sopstvenu egocentričnost i sujetu, zbog čega vam je, na prvi pogled bio tako intrigantan. Ako vam dokaže da bar nešto od onog što je započeo, može brzo i da dovrši, zadiviće vas.

 

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

 

Škorpija

 

Vaš parner uživa u svim zadovoljstvima koje život pruža i to punim plućima..Ali, ako je toliko opčinjen vama da se odrekao svojih želja u vašu korist, i ako vam prašta i mane, a vaše vrline kuje u zvezde, na dobrom ste putu da vam zbog njega zastane dah. Jer, zbog vas on se zaista može odreći svih svojih poroka, i to baš onda kada ste pomislili da je nestala ona nit koja vas je spajala.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Strelac

 

Spadate u jedan od najmaštovitijih znakova, pa vašem partneru nije lako da vas prati. Svoje želje uglavnom pretvarate u stvarnost tako što putujete i družite se sa poznatim i uticajnim ljudima. Ipak, adut kojim vas voljena osoba može oboriti s nogu je njegova privrženost, briga i pažnja sa kojom vodi računa o onome što vam je najvažnije - vašoj emotivnoj vezi i vašoj porodici.

 

Oni nemaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su proračunate!

 

Jarac

 

Ukoliko bi vaš praktični, ali intuitivni partner shvatio kako se iza vaše maske ozbiljnosti i nezavisnosti, krije želja za ostvarivanjem vaših skrivenih, ali najvećih snova i potreba, bio bi na dobrom putu da vas zadivi. Ukoliko bude razumeo vaše želje i podržao vašu kreativnost tako što će vam omogućiti da se posvetite umetnosti, dizajnu, pisanju, slikanju ili komponovanju, umećete da to cenite.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vodolija

 

On može da izdrži bez hrane i vode, ali ne može bez vašeg divljenja i zato mu ga ne uskraćujte, ako želite da zadržite njegovu pažnju, bez obzira na to koliko god zanosno da izgledate. Više od izgleda, imponuje mu vaš profesionalni i društveni položaj pa će vas pratiti u stopu i davati vam bezrezervnu podršku na vašem putu ka uspehu. A kad samo na to pomislite, priznaćete, zastane vam dah…

 

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

 

Ribe

 

Ukoliko je spreman da zajedno sa vama živi u paralelnom svetu realnosti, vaših želja i maštanja, vaš partner ima sve šanse da vas ostavi bez daha. Njegovo interesovanje ili poznavanje okultnih tema i neobičnih pojava može istovremeno biti i put do vašeg srca, ali tek onda kada se bude potrudio da razume vaše prave potrebe i snove i pomogne vam da ih pretočite u stvarnost, ostaćete bez reči.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...