Probudite emocije sa partnerom

Spasite svoj brak i oživite strast

Dete, posao, stres nisu izgovori da odnos zahladni. Zato, uvek nađite vremena za seks, razgovor i izlaske udvoje
Ljubav i zavođenje
16:32h
Foto: Shutterstock

Sa brakom ne prestaje dobra zabava. Naprotiv, u zajedničkom životu možete uživati mnogo bolje nego tokom veze, kada niste imali prsten na ruci. Ovo su stvari o kojima morate voditi računa da izbegnete krizu u braku i učinite da on zablista.

 

Razgovarajte otvoreno i iskreno

Radite na tome da imate više dijaloga, a manje monologa. Čak i kada postoji problem, niste vi jedini koji znaju kako da ga reše, zato ne pametujte i ne držite govore partneru, već dozvolite da se i druga strana izjasni. Kompromis je jedna od vodećih stavki za uspešan brak.

 


Više seksa
Isprobajte nove poze i eksperimentišite. Potrudite se da barem jednom mesečno unesete neku novinu u vašu spavaću sobu. Ali, kada malo bolje razmislite, zašto bi to morala da bude baš spavaća soba? Pročitajte koja su najintrigantnija mesta za vođenje ljubavi, koja će proširiti vaše erotske vidike. Ne dozvolite da vaš seksualni život postane monoton, a ovde možete pročitati sve o pozi koja najviše zbližava partnere. Odredite vreme za seks. Naravno, dopustite i da se stvari dešavaju spontano, ali nekada će to ići malo teže, posebno ako imate decu.

Provedite što više vremena zajedno


Dete ne može biti izgovor da se zavučete u kuću i nemate kutak samo za vas dvoje. Bilo bi poželjno da barem dva puta mesečno nađete vremena da izađete sami, makar u šetnju po svom naselju. Potrudite se da ne pričate o deci i da se skoncentrišete na vašu intimu i uspomene. Oživite neke strastvene ili lude trenutke tako što ćete se prisetiti doživljaja koje ste imali tokom zabavljanja, pa ćete poželeti možda baš te večeri da ih ponovite.

Povećajte broj dodira
Ljudi koje se više grle su srećniji, pokazala su britanska istraživanja. Zato se što češće grlite, držite se za ruke, ljubite ili masirajte.

 

Čuvajte prijateljstva
Nemojte očekivati sve od partnera. Nađite vremena i za svoje prijatelje, baš kao što on treba da provodi vreme sa svojim prijateljima. Nekada svako treba da odluta u svoj muški ili ženski svet.

Radite na opraštanju
Morate biti svesni da ljutnja ruši temelje vašeg braka, zato je opraštanje put do sreće. Naravno, ako možete preći preko greha vašeg partnera. Procenite sami koliko je ozbiljan incident koji se dogodio, ali uvek prvo saslušajte pa onda donesite svoj sud.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...