Da li ste ga već pronašle?

Ni izgled, ni novac: Ove 3 osobine čine pravog muškarca!

Ljigava romantika i preterivanje nisu poželjne osobine, ali nežan gest s vremena na vreme koji probudi leptiriće u stomaku je nešto potpuno drugačije
Ljubav i zavođenje
14:14h Autor:
Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju odabir muškarca za kojeg želimo da nas prati čitavog života, kriterijumi variraju od dame do dame.

 

Međutim, postoji nekoliko osobina koje treba da poseduje da bismo ga nazvali pravim muškarcem i da bismo sa njim mogle da budemo zauvek.

 

To svakako nije novac - novac je prolazan i njime se ljubav i sreća ne kupuje. Nije u pitanju ni izgled; postoje mnogo važnije stvari koje će doneti razumevanje, poštenje i čistotu vašoj vezi.

 

Žena koja osvaja svakog muškarca: Šta to jednu damu čini lepom!

 

Prva osobina koju pravi muškarac ima jeste to da se na njega možemo osloniti. Uvek je tu kada nam je potreban, ne malo kasnije, ne za nekoliko dana, već odmah. Ako nije uz svoju izabranicu da joj pruži podršku kada joj je potreban, uteši, zagrli, poljubi, džaba mu sav novac ovog sveta.

 

Oni to znaju najbolje: Horoskopski znak koji će vam uskočiti u život i napraviti pometnju!

 

Ljigava romantika iz loših filmova i preterivanje nisu poželjne osobine, ali nežan gest s vremena na vreme koji probudi leptiriće u stomaku svakako je odlika pravog muškarca. Ruža na jastuku, sitna iznenađenja, mali znakovi pažnje... To je ono što žene ne zaboravljaju.

 

Oni su znali kako: Indijanska priča o tajni večne ljubavi!

 

Iako su žene danas veoma samostalne i jake, to ne znači da im ne treba neko ko će se "boriti za njih". Možda zvuči kao zastareli kliše, ali žene obožavaju kada osećaju da su u naručju svog muškarca zaštićene od svega lošeg na svetu.

 

Šteta je kad žena ne zna: Ovakvim ponašanjem odbijate muškarce!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...