Naučna potvrda

Pametne žene ovo praktikuju: Glavni adut za držanje muškarca u šaci!

Ako ste se ikada zapitale kako da zadržite muškarca, zaboravite na to da mu idete niz dlaku
Ljubav i zavođenje
16:20h Autor:
Foto: Shutterstock

Udovoljavate mu u svemu, pazite na njega i on vas voli, ali ga i dalje nemate u šaci. Vreme je da se okrenete sebi i pokažete malo sebičluka.

 

Ako je izgubio poštovanje, izgubio je i želju za vama: Dame, ne pravite ovu grešku!

 

Tačno je da prevelika doza samoživosti može da naškodi i vama i njemu, ali umerenost vam neće uništiti vezu, čak će je ojačati. Za ovo tumačenje postoji i naučna potvrda. Naime, istraživanja su pokazala da su sebične žene srećnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama.

 

Ako sebičnu ženu definišemo kao potpunu suprotnost onoj koja stoji na usluzi 24 sata dnevno, onda bi trebalo da naučite da mu kažete NE i imate svoj život. Ne samo da ćete njemu izgledati izazovnije i sigurnije, nego ćete i sebi umanjiti stres. Kada se previše dajete, a malo ulažete u sebe i poštujete sopstvene želje, brzo se istrošite i osećate iskorišćeno.

 

Zato vam predlažemo da sebičluk bude vaš adut za zavođenje i stabilnost veze. Ne kažemo da treba da budete ledene kraljice koje ne vide nikog osim sebe, već da zahtevate svoj prostor, onda kada je to potrebno. Bilo da je u pitanju izlazak sa njim umesto njegovog odlaska na utakmicu, biranje mesta za odmor ili trenutak kada ga pošaljete do prodavnice, jer se vama ne ide.

 

Zar niste puno puta u životu slušali da treba da se borite za sebe? Ta borba podrazumeva i ljubavno polje. Zato, budite prefinjena, seksi ratnica.

 

4 stvari kojih ne treba da se odreknete ni zbog jednog muškarca: Nije vredno!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...