Najgora noćna mora svake žene

Oženio bih te, da si mršava: Doživela poniženje od najgore vrste muškarca! (FOTO)

Svoje neprijatno iskustvo blogerka je odlučila da podeli sa svim ženama sveta, ali naročito muškarcima
Ljubav i zavođenje 07.07.2015. - 12:18h Autor: nadlanu.com
Foto: Instagram / Msmthomas

Mišel Tomas imala je neprijatno iskustvo na sastanku s muškarcem kog je upoznala preko interneta.

 

Ishrana mi je 82% masti, nikad nisam bila zdravija: Doktorka otkriva tajnu vitkosti i kože bez bora!

 

I onda je odlučila da celom svetu ispriča šta se dogodilo, kako bi drugima pokazala šta znači pravilno se ophoditi sa ženama.

 

Naime, Mišel je otišla na sastanak s muškarcem kog je na svom blogu nazvala Simon nakon nekoliko prepiski onlajn. Otišli su na piće, a potom i na večeru u centru Londona. Simon je nije previše impresionirao, te je iduće večeri otišla na sastanak sa drugim muškarcem. Međutim, za to vreme, stigao joj je podugačak mejl u kojem joj je Simon poručio da je obožava, ali da nikad ne bi mogao da bude s njom jer ne bi mogao da postigne erekciju.

 

A photo posted by @msmthomas on Mar 5, 2015 at 9:10pm PST

 

"Neću te lagati. Je**** te obožavam Mišel i mislim da si najlepša devojka koju sam ikad sreo. Ali moj mozak se napali na nekog mršavijeg. I iako me napaljuje tvoj um, tvoje lice, tvoja ličnost (i Bože...stvarno, stvarno, me napaljuju) ne mogu reći istu stvar za tvoju figuru. Imam osećaj da bi me moje telo izneverilo kad bismo se skinuli. Ne želim da se to dogodi, srećo.

 

Muškarci odlučili: Ovako izgleda telo najzgodnije žene na planeti! (FOTO)

 

Ne želim da ležim pored tebe, a da me ti pitaš zašto nisam tvrd. Jako sam razočaran u sebe jer već jako dugo nisam za nekoga osetio ovako nešto kao sad za tebe, ali pokušavam da budem iskren prema tebi bez da zvučim kao totalni kreten. Mogli bismo da budemo fantastični prijatelji, da flertujemo i šalimo se, i obožavamo jedno drugo i... oženio bih te istog časa da si mršava jer ono što imaš u svom umu je jedinstveno i stvarno, stvarno mi se sviđa", napisao je.

 

A photo posted by @msmthomas on Apr 26, 2015 at 8:15am PDT

 

Mišel je rekla da je bila razorena kad joj je stigla poruka koju je pročitala dok je drugi muškarac bio u toaletu. Kad se on vratio, nije mogla da prestane da plače i ispričala mu je šta se dogodilo, ali sastanak je bio nepovratno uništen.

 

"Ovo je noćna mora svake žene. To je ona duboko ukorenjena misao koju imaš kao tinejdžerka i nikad zapravo ne ode, koliko god si zabavna i pametna... Da, ako imaš previše kila, muškarcu ništa drugo nije važno. Ova poruka je probudila tu uspavanu misao koju mislim da ima svaka žena. Jedan muški prijatelj mi je rekao da 'ni jedan muškarac to ne bi rekao osim ako želi nekoga da povredi".

 

Kad se malo smirila, Tomas je odlučila da celu priču objavi na svom blogu, nakon čega ju je Simon zamolio da priču ukloni, ali ona to ne namerava da učini. Poručila je i da ju je dodatno motivisalo to što Simon ima 13-godišnju ćerku koju nepovratno može da uništi ovakvim stavovima.

 

U svom odgovoru Simonu je napisala da se ni u jednom trenutku nije predstavljala drukčijom nego što jeste, te da se i na njenim fotografijama na Instagramu, koji je dostupan preko profila na Tinderu, može videti kako izgleda, te dodala: "Iskrena sam po pitanju toga ko sam: Opisujem samu sebe kao ženu koja voli pizzu i na Instagramu se mogu videti moje fotke u bikiniju u kampanji za bikini za sve veličine. Volim da mislim da me doživljavaju kao samopouzdanu, srećnu ženu. Je li to razlog što si se za mene odlučio? Jesi li me video i pomislio: 'Gle, ova ima predobro mišljenje o sebi, to treba spustiti malo?'.

 

On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!

 

A photo posted by @msmthomas on Apr 26, 2015 at 8:07am PDT

 

Ono što me stvarno zabrinjava i što je stvarni razlog što ovo iznosim javno, jeste činjenica da imaš 13-godišnju kćerku. I želim da je ohrabrim da voli, uživa i brine se o svom telu. Ono pripada njoj i samo njoj. Hvali njen intelekt i njenu kreativnost. Neka uvek pomera svoje granice i bude neustrašiva. Neka razvije neprobojno samopouzdanje tako da ako (biću nežna, reći ću 'ako') dođe trenutak da neki mali, nesretni čovečuljak pokuša to da pokvari, ona odgovori ovako kao što ja odgovaram danas".

 

Poručila je Simonu i da joj se više nikad ne obrati i da se nada da će svaki muškarac koji ovo čita razmisliti dvaput pre nego što ovakvo nešto uradi ženi.

 

Muškarac s kojim je bila na sastanku kad je primila Simonovu poruku javio joj se nakon što je objavila ovaj tekst i ponovo su u kontaktu.

 

Odrekla se šećera na mesec dana: Neverovatno iskustvo jedne žene!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...