Zaljubljen je

Kako da znaš da li mu nedostaješ: 5 jasnih znakova!

Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako to možda ne žele javno da priznaju
Ljubav i zavođenje 27.06.2015. - 14:05h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstok

Bez obzira na to da li je u pitanju duga veza, kratka, da li ste na daljinu ili u istom gradu...kada ljubav zakuca na vrata nedostajanje je neminovno. Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako možda ne žele to javno da priznaju, piše Cosmopolitan.rs.

 

U nastavku sledi 5 znakova koji otkrivaju da je potpuno poludeo za tobom i da želi svaki trenutak da ti posveti:

 

Sve u paketu: 6 najjačih magneta na ženskom telu koji privlače muškarce!

 

Šalje ti nebitne poruke kako biste se i dalje dopisivali

 

Otišao je par dana u drugu državu, grad…ali to ga ne sprečava da se i dalje dopisuje sa tobom? Navikao je da razmenjuje sa tobom veliki broj poruka i ne želi tog užitka da se odrekne ni na par dana. Važna si mu ti i želi da ti posveti pažnju i u trenucima kada niste zajedno.

 

Često imaš propuštene pozive od njega

 

Osim dopisivanja, želi i da ti čuje glas i da u trenucima kada niste zajedno posveti ti svoje vreme. Naravno, ovde ne mislimo na uznemiravanje i gušenje, već na još jedan suptilan znak da je tvom dragom stalo do tebe i da je i te kako zaljubljen. Iznenadni poziv sa porukom: “Samo sam hteo da vidim šta radiš”, sigurni smo da će ti ulepšati dan.

 

Ovakve žene muškarci češće varaju: Iznenadićete se!

 

Ne moraš dugo da čekaš na njegov odgovor

 

Njegov prioritet si ti i neće dozvoliti da čekaš satima na jedan odgovor. U trenucima kada je u velikoj gužvi, staviće ti do znanja da ne može sada da komunicira.

 

Želi tvoje slike

 

Vrlo često tokom razgovora čuješ pitanje: “Hoćeš da mi pošalješ sliku?”. Ne zato što je on napaljeni manijak, već zato što želi da dobije tvoju najlepšu i najobičniju fotografiju. Jednostavno rečeno: Zaljubljen je i nedostaješ mu.

 

Odeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi!

 

Pravi lude planove za vaše sledeće viđenje

 

Uvek ima plan za vas dvoje kako da provedete savršen vikend ili za izlazak u grad. Ti si u skoro svakom njegovom planu, a on želi da svaki plan učini savršenim.

 

Da li ste suđeni jedno drugom: Suviše očigledne stvari koje vam daju odgovor!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...