Ležerno i seksi

Top 10 pravila za dopisivanje sa novim dečkom: Svaka cura treba da zna!

Nemojte da provodite sate analizirajući svaki zarez ili poljubac, i ne preterujte sa emotikonima i pitanjima
Ljubav i zavođenje 23.06.2015. - 17:00h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Profesor Dag Hajns koji predaje u Londonskoj školi "School Of Attraction", otkrio je šta tačno tipovi žele da pročitaju u tekstualnoj poruci, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

1. Koristite poruke da dogovorite termin sastanka. Poruke su odlične za dogovaranje sastanaja jer u slučaju da zaboravite datum i mesto, jednostavno potražite poruku i prisetite se.

 

2. Pozovite ga pre konačnog susreta. Ako ste se samo dopisivali, možda ćete se osećati malo čudno kada se konačno vidite uživo. Iskoristite brzi poziv pre polaska da mu kažete da ćete kasniti par minuta. To je ujedno i mogućnost da čujete jedno drugom glas.

 

Kako da ga naterate da juri za vama: Kvarne ženske igre koje muškarca bacaju na kolena!

 

3. Koristite poruku da mu izmamite osmeh na lice. Trebalo bi da se raduje kada dobije vašu poruku zato teške teme ostavite za susret uživo.

 

4. Odgovorite na poruku kad poželite – zaboravite na sva pravila. Ako ste na večeri s devojkama ili na sastanku, nemojte prekidati kako biste odgovorili na poruku. Ali ako odmarate kod kuće na kauču u nedelju popodne, nemojte čekati 3 sata da odgovorite samo da biste delovali zauzeto.

 

5. Pošaljite mu poruku pre spavanje i poželite mu laku noć. Slanje poruke pre spavanja će vas zbližiti.

 

6. Nemojte da se plašite da ga pozvovete da izađete. Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove, nemojte da pretpostavljate da nije zainteresovan (ne bi se dopisivao sa vama da je nezainteresovan). Verovatno se samo trudi da ostane kul i ne ispadne očajan. Ako želite da ga vidite, recite mu to! Ceniće vašu iskrenost.

 

7. Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Dopisivanje nije mesto za ispoljavanje loših vibracija. Poruka bi trebalo da izazove osmeh drugoj osobi. Ako vam je potrebna podrška ili savet, potražite ga uživo.

 

8. Nemojte da provodite sate analizirajući svaki zarez ili poljubac. Muškarci obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe da pokušavate da shvatite značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Analiziranje će vas samo frustrirati. Usresredite se na razmenjivanje šala i dogovaranje sledećeg sastanka.

 

9. Nemojte da preterujete sa emotikonima. Ne želite da izgledate kao previše uzbuđena tinejdžerka. Smajlići su korisni, ali ako pišete nešto ozbiljnije, zaboravite na njih.

 

10. Nemojte da postavljate previše pitanja – time vršite pritisak. Postavljanje teških pitanja u porukama zamara. Budite ležerni i duhoviti.

 

Presudno za jaku hemiju između žene i muškarca: 5 sitnica koje mnogi zaboravljaju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...