Proverite

Da li u vama čuči romantična duša: 5 stvari vas otkrivaju!

Verovali ili ne, čak i danas postoje nepopravljive romantične duše, a ovo su znakovi koji otkrivaju da jedna takva čuči i u vama
Ljubav i zavođenje
15:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Verovali ili ne, čak i danas postoje nepopravljive romantične duše, a ovo su znakovi koji otkrivaju da jedna takva čuči i u vama, piše Cosmopolitan.rs.

 

Proverite da li ste među njima:

 

1. Verujete u sudbinu

 

Najslađi momak kojeg ste ikada videli pije kafu baš u istom kafiću kao i vi. Od svih kafića na svetu, koja je verovatnoća da je ona baš u vašem? To mora da nešto znači, zar ne?

 

Frizura otkriva kakvi ste u seksu: Divlja ili hladna kao led?

 

2. Verujete u onog pravog

 

Uvereni ste da se u životu samo jednom ljubi i da je sve ostalo varka. I verujete da je samo pitanje dana kada ćete naleteti na svoju srodnu dušu.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Verujete da je ljubav vredna čekanja

 

Uopšte nije bitno koliko će se svađa, rastanaka i "bilo je tako blizu" dogoditi, prava ljubav je itekako vredna čekanja.

 

4. Verujete u velike gestove

 

Veliki gestovi za vas su ultimativni dokaz prave ljubavi. Nema ništa bolje od buketa od 101 ruže koji vas čeka na povratku sa posla. Možda vaše želje nije lako zadovoljiti, ali znate da ste vi i prava ljubav vredni svega.

 

5 stvari na koje muškarci zaboravljaju nakon venčanja: Ne smete prestati da je držite za ruku!

 

5. Hodajuća ste romantičarska enciklopedija

 

Bilo da su u pitanju pesme, poezija ili romantični filmovi, nema toga sa čim niste upoznati. I kada bolje razmislite, vaša idealna ljubavna priča izgleda baš poput scenarija svih onih romantičnih filmova koji vam uvek iznova vraćaju veru u ljubav.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...