Male bele laži

Sve žene će se pronaći: 5 stvari koje krijemo od muškaraca!

Ako je partnerka imala nekog boljeg ljubavnika, sigurno to neće da otkrije. Većina žena se boji da će biti osuđivane zbog svojih seksualnih želja, želje za eksperimentisanjem ili nečeg trećeg
Ljubav i zavođenje 19.06.2015. - 18:33h Autor: vecernji.hr
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Žena će vešto da sakrije neke stvari od svog partnera, i to ne zato što se boji da ih otkrije, već zato što je to deo "njene slobode".

 

U istraživanju sprovedenom na društvenim mrežama, žene su teško otkrivale šta skrivaju, ali kada su nakon nekog vremena maske ipak počele da padaju, otkrile su mnogo toga što vešto skrivaju od svojih partnera.

 

Ovo je 5 najčešćih odgovora:

 

1. Imala je i bolja seksualna iskustva

 

Ako je partnerka imala nekog boljeg ljubavnika, sigurno to neće da otkrije. Većina žena se boji da će biti osuđivane zbog svojih seksualnih želja, želje za eksperimentisanjem ili nečeg trećeg, a neke žene jednostavno to ne žele da otkriju sadašnjem partneru jer će muškarac stalno da se propituje: "Da li sam dobar ljubavnik, mogu li da budem bolji od bivšeg?" A to je ženama jako iritantno.

 

Ženske seksi tajne koje nijedan muškarac ne bi želeo da čuje: Nikad nisam doživela orgazam!

 

 

2. Ženske priče

 

Ma koliko bile otvorene u komunikaciji sa svojim partnerom, žena će ipak neke stvari da podeli samo sa svojom prijateljicom. Neke žene su otkrile da nikada sa svojim partnerom ne bi podelile tajne koje su im prijateljice ispričale.

 

3. Kako uspevaju da budu tako lepe

 

Možda je pitanje poprilično čudno, ali mnoge žene neće svom partneru da otkriju koje sve bjuti rituale sprovode kako bi izgledale tako dobro. One žele da sakriju te sitne bore na licu ili ostale nedostatke i neće da otkriju na koji način im to polazi za rukom.

 

Šta on hoće od vas: Pročitajte ga na osnovu govora tela!

 

 

4. Osećanja prema bivšem

 

Ako muškarac pita svoju partnerku da li je zaista raščistila sa svojim bivšim, reći će da jeste. Iako možda u sebi gaji još neke osećanja, to neće da otkrije kako ne bi povredila svog sadašnjeg partnera. Tokom istraživanja, neke žene su otkrile da su ipak svom sadašnjem partneru dale nagoveštaj da je njihov bivši bio "dobra prilika" kako bi sadašnji partner znao da mora više i jače da se potrudi.

 

Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio: Jedini razlog!

 

5. Stavovi o njegovoj sestri, majci, ocu

 

Mnoge žene otkrile su da će sa ovim temama biti jako oprezne, bez obzira na to kakav stav imale prema nekom članu njegove porodice. Razlog tome je što ne žele da se on dovede u stanje da mora da bira između njih i nje. "Ne želimo mi da budemo te koje će da razruše njihov odnos", jedna je od izjava.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...