Širom otvorite oči

Živa istina: 6 mitova o ženama u koje muškarci slepo veruju!

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere i da će uvek radije odabrati "alfa mužjaka"
Ljubav i zavođenje
09:46h Autor:
Foto: Shutterstock

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere i da će uvek radije odabrati "alfa mužjaka". Mnogi muškarci misle kako žene od njih očekuju neke posebne veštine u krevetu, pa se ponekad i previše trude. Mitova o ženama ima mnogo, a muškarci još uvek veruju u neke od njih, iako su već odavno mogli da shvate da oni nemaju veze s istinom.

 

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Živa vatra ili očaj!

 

1. Žene ne vole štrebere

 

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere, da će uvek radije odabrati alfa mužjaka. Iako će neke u partneru tražiti vođu i autoritet, većina žena ipak neće moći da odoli slatkom povučenom tipu sa kojim ima o čemu da razgovara. Vremena su se promenila, pa tako i mi više cenimo mozak nego mišiće.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Žene ne vole kavaljere

 

Muškarci koji ovo misle ili su lenji u ovom pogledu, ili su jednostavno naleteli na ženu koja se zbog svojih preterano feminističkih uverenja ljuti kada joj neko pridrži vrata ili ponudi piće. Svaka žena će ceniti tipa koji pokazuje poštovanje prema njoj, a džentlmeni su uvek trendu, bez obzira na to koliko možemo da budemo samostalne.

 

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

 

3. Žene izuzetno zanima kakav auto vozite

 

Jedno je gledati automobil sa estetske strane, pri čemu će svaka osoba preferirati lepotu, ali postoji mišljenje da je ženama jako bitan auto koji vozi njihov muškarac. Naravno da postoje one koje neće ni pružiti priliku tipu koji ne vozi dobar auto, ali ovde ne govorimo o takvim ženama: Žene će prema automobilu možda procenjivati ličnost tipa, ali nikada nećemo pasti na tipa koji dobrim autom pokušava da sakrije svoje nedostatke.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Sve žene žele vezu

 

Muškarci se često plaše da ulaze u dublje odnose sa ženama jer su uvereni da sve žene samo traže žrtvu koja će ih oženiti. Neke žele vezu, neke žele zabavu, neke porodicu, ali generalizovati u bilo kojem smeru je stvarno besmisleno. Žene samo žele tipa sa kojim će im biti lepo. Iako nas pritisak koji na nas stavlja društvo možda ponekad tera da razmišljamo u tom smeru, to nikako ne znači da su sve žene zaluđene snovima o velikoj romansi.

 

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

 

5. Žene traže manekena

 

Naravno da ćemo "sliniti" za tipom koji reklamira donji veš, ali to ne znači da od svog muškarca očekujemo da izgleda tako. Kod njih nam je ipak mnogo bitnije da bude dobar prema nama i sluša nas dok pričamo, a nedostatak pločica na stomaku definitivno nije veliki problem ako je tip dobar.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Žene žele najboljeg ljubavnika na svetu

 

Mnogi muškarci misle kako žene od njih očekuju neke posebne veštine u krevetu, pa se ponekad i previše trude. Muškarac koji nas obasipa pokretima koji nemaju veze sa vezom nikada neće biti privlačniji od onog koji jednostavno sluša naše telo i tokom seksa uči o tome šta nam se sviđa. Uostalom, ako nam se muškarac sviđa i ako mu verujemo, nikada nam neće biti problem da kažemo šta volimo.

 

Kakvi su kad popiju: Rak plače, sa Vodolijom sve ode dođavola!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...