Isprobajte odmah

Kad se strasti ohlade: 5 caka da mu ponovo postanete neodoljivi!

Imajte u vidu da se on zaljubio u vaše osobine, hobije i sve ostalo štvo vas čini osobom kakva jeste
Ljubav i zavođenje 06.06.2015. - 17:36h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Ako ste u vezi ili braku došli do one tačke kada su se strasti stišale i među vama odnosi malo zahladneli, evo saveta kako da ga ponovo privučete i da sve bude kao na slatkom početku!

 

Prvo što treba da znate, koliko god neverovatno zvučalo, jeste da nijedan muškarac ne voli žene koje ceo svoj svet podređuju njima. Znaju da će im takva žena dati sve što žele kako god se ponašali prema njoj i prosto rečeno, više im nije zanimljiva!

 

Imajte u vidu da se on zaljubio u vaše osobine, hobije i sve ostalo štvo vas čini osobom kakva jeste i zato se nikad ne treba odricati stvari koje volimo zbog muškarca, jer to zapravo ništa ne čini u vašu korist, prenosi Hafington post.

 

Zgadićete mu se na prvi pogled: 8 bjuti grešaka koje muškarci ne podnose!

 


Poslušajte staru izreku - Ako ne volite sebe, ni drugi vas neće voleti i otkrijte pomoću kojih 5 stvari možete oživeti vašu vezu!

 

1. Pronađite svoje strasti

 

Vratite se u vreme kada ste uživali na početku veze i počnite sve iz početka. Tokom slobodnog vremena radite ono u čemu uživate, ali i dok je on pored vas. Na primer, ako volite muziku i ples, plešite i pevajte po kući, on će uživati da vas gleda srećnu i zavodljivu.

 

2. Izađite iz kuće

 

Upišite se na ples, na kurs kuvanja, bilo šta što vas privlači. Malo razdvojenosti povećava želju, zato napravite dvostruki dobitak - neka vas on poželi dok ste u gradu sa prijateljicama, bioskopu i slično.

 

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

 


3. Obucite se seksi

 

Ovde se ne misli na provokativne haljine za zavođenje muškaraca, već na stvari koje vam kada ih obučete daju osećaj seksepila i privlačnosti. Samopouzdanje će ga privući jače od bilo kog čipkastog veša!

 

4. Vreme za porodicu

 

Ako ste kod kuće stalno umorni i nemate mnogo slobodnog vremena zbog dece, učinite tu situaciju povoljnom na nekoliko nivoa - počnite da uživate sa njima i stvarate posebnu vezu. Vaš muškarac će primetiti koliko vam je zabavno, pa će i on poželeti da vam se priključi.

 

Kako da mu nedostaješ: Kvarne ženske cake koje zaista pale!

 

5. Izađite zajedno

 

Ništa kao izlazak u dvoje kao na početku veze! Odaberite mesto na kom ćete se oboje osećati odlično, igrajte, zavodite ga plesom kao nekada... Sigurno neće ostati ravnodušan!

 

Ukoliko ništa od ovoga ne pomogne i vaša jača polovina ostane hladna i nezainteresovana, razgovarajte otvoreno. Recite kako se osećate i potrudite se da zajedničkim snagama obnovite vaš odnos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs