Ovo će vas zanimati

Frizura otkriva kakvi ste u seksu: Divlja ili hladna kao led?

Naučnici su otkrili vezu između seksualnih želja i načina obuzdavanja kose
Ljubav i zavođenje
20:34h Autor:
Foto: Profimedia

Naučnici su se "pozabavili" ženskim frizurama i otkrili vezu između seksualnih želja i načina obuzdavanja kose. Verovali ili ne, stil frizure koji preferirate govori mnogo o važem ponašanju u krevetu.

 

Pročitajte ove dragocene savete:

 

Šta je ona videla na njemu: Nije sve u lepoti, nešto je i u hemiji!

 

1. Konjski rep

 

Iako mnoge žene izgledaju kao "nevine školarke", one koje nose repić iznenađujuće su "vruće" među čaršafima. Pomeranje kose sa očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

 

Volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko sveća i usporiti akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Uvek besprekorno očešljana i sređena

 

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, a partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu

Ako uvek imate kontrolu, to može da vas spreči da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči - i prepustite mu se!

 

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Divlja i raspuštena

 

To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema sa odlaskom u krevet, a i "poslužićete" se kad god vam za to dođe želja.

 

Volite da vam prolazi prstima kroz kosu? To često znači da biste želeli to isto da uradite svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite - on će vam vratiti istom merom!

 

Šefica u krevetu: 6 poteza koji će ga dovesti do vrhunca!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...