Romantičniji nego što se prave

Priznanja muškaraca: Najluđe stvari koje su uradili zbog žena!

I dok žene važe za one koje će pre da ''padnu'' na kopirane filmske scenarije u stvarnom životu, čini se da ni muškarci nisu daleko od toga da urade baš sve kad je ljubav u pitanju
Ljubav i zavođenje 31.05.2015. - 20:06h Autor: vecernji.hr
Foto: Shutterstock

Cveće, sveće, večera pod otvorenim nebom, doručak u krevetu... Možda je nekome baš to pojam prave romantike. A možda i niste ljubitelj takvih scenarija... I dok žene važe za one koje će pre da ''padnu'' na kopirane filmske scenarije u stvarnom životu, čini se da ni muškarci nisu daleko od toga da urade baš sve kad je ljubav u pitanju.

 

I nisu zbog  toga manje "frajeri", naprotiv... To su pokazali muškarci koji su za Women`s Health otkrili koje su "najluđe stvari" uradili u ime ljubavi.

 

Osvežite vezu pomoću horoskopa: Devicu odvedite u prirodu, Raku priredite romantično veče kod kuće!

 

1. Jutarnje iznenađenje

 

"Moja devojka je stanovala s dve cimerke koje su takođe bile u vezama. Dogovorio sam se s njihovim momcima da jednu noć svi prespavamo kod njih i da im ujutro kao iznenađenje pripremimo doručak. Trebalo nam je mesec dana da to realizujemo, ali to jutro kada smo se probudili u 6.30, otišli po namirnice i sve pripremili kako smo zamislili, izraz lica moje devojke bio je vredan svega toga", ispričao je Adrijan D.

 

2. Nakon napornog dana

 

“Moja devojka je preživela jednu vrlo stresnu scenu dok sam bio na putu. Kada sam se vratio, uzeo sam slobodan dan na poslu i očistio ceo njen stan, a kadu sam napunio cvećem. Iz stana sam otišao pre nego što je ona trebalo da dođe kući, tako da sama zatekne sve to. Vratio sam se oko pola sata kasnije s picom za večeru", ispričao je romantični Tom E.

 

5 stvari zbog kojih nema seksa u vezi: Najgore što možete da uradite!

 

3. Stotine crvenih čaša

 

"Hteo sam da pozovem svoju srednjoškolsku ljubav na matursko veče i zato sam na ogradi teniskog terena pomoću stotina crvenih čaša ispisao: "Matursko (prom)?". I moram reći da je upalilo", kaže Stiven P.

 

4. Krenulo je naopako

 

"Hteo sam da impresioniram svoju devojku, pa sam odlučio da se odvedem u bioskop. Ali nisam, poput svih normalnih ljudi, kupio dve karte, nego zakupio ceo bioskop da možemo da pogledamo film sami. Ipak, nije sve tako dobro prošlo jer smo gledali film "Engleski pacijent" koji je na kraju "ubio" raspoloženje", otkrio je Henri V.

 

Raskid zagarantovan: Šta nikada ne smete da kažete svom muškarcu!

 

5. Probudio sam je u 4 ujutro

 

"Svoju devojku sam probudio u četiri sata ujutro kako bismo u prirodi zajedno dočekali izlazak sunca", rekao je Majk B.

 

Otkrivena tajna: 7 zlatnih pravila da zauvek bude zaljubljen u vas!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...