Otkrijte

Šta je ona videla na njemu: Nije sve u lepoti, nešto je i u hemiji!

Zakon privlačenja deluje kroz naše srce, a um stvara granice
Ljubav i zavođenje 31.05.2015. - 15:50h Autor: atma.hr, Stil
Foto: Shutterstok

Srce je najmoćniji magnet koji posedujemo i glavni instrument privlačenja i kreiranja naše stvarnosti. Zakon privlačenja deluje kroz naše srce. Um je kontrolor i on stvara granice koje su produkt naših uverenja. Um ograničava eksploziju novih varijanti u našoj stvarnosti.

 

Kao što kaže Ajnštajn: “Ponašamo se uvek isto, a očekujemo drugačije rezultate”, odnosno, pomoću iste formule očekujemo rešenje za sve matematičke probleme.

 

Ključne veštine zavođenja: Cake koje osvajaju svakog muškarca!

 

Poriv za unutrašnjim delovanjem dolazi kroz medij u koji smo uronjeni, ako se družimo sa produhovljenim osobama, vrlo je verovatno da ćemo se i sami okrenuti duhovnosti, ako smo sa negativnim osobama, osetićemo negativnost unutar sebe.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Druženje sa negativnim, nesrećnim, nezadovoljnim i agresivnim osobama narušava našu energetsku harmoniju i nagriza nas poput kiseline. Nije svejedno u kakvom ćemo se društvu nalaziti i kakve ćemo reči slušati.

 

Kada kroz neki blizak partnerski odnos dođe do razmene energije, stvara se entitet izmešanih energija koji nazivamo “veza” između dve osobe. Veza preživljava mnogo duže nego što podrazumeva fizički kontakt između dve osobe.

 

Kraljice manipulacije: Šta žene kriju od svakog muškarca!

 

Kroz taj odnos mi preuzimamo ono što emitira partnerov energetski sistem, psiho-emocionalne sadržaje, fizički nivo, uverenja, bolesti, iskustva, doživljaje i utiske i to postaje deo nas, odnosno utiče na kvalitet veze. Što smo duže u vezi ili u odnosu sa nekom osobom, naša energetska struktura se menja i usklađuje. Zaključak je da dve osobe koje žive zajedno vremenom počinju da liče jedna na drugu, preuzimaju gestikulaciju, ponašanje i uverenja.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sukobljeni odnosi imaju ulogu da nas transformišu i nauče kako da delujemo u ljubavi. Kada delujemo iz mišljenja i uverenja, sukobi su neizbežni, ali kada delujemo iz ljubavi i želje da je nekome darujemo bezuslovno, spremni smo da potpuno rasplinemo svoja dosadašnja uverenja, a onda partner isto tako preuzima naš model ponašanja i više njegovi misaoni entiteti nemaju sa čime da se sudaraju, tako i oni gube svoju snagu.

 

Kada ponos i tvrdoglavost ustupe mesto mudrosti i kada ljubav krene da ispunjava naše srce, možemo očekivati da se i partnerovo ponašanje promeni. Osuđivanjem i stalnim prigovaranjem nećemo nigde stići.

 

Sudbinska ljubav: Horoskop otkriva ko sa kim mora biti, kad-tad!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ako smo mi produhovljeni, a partner nije, ne bi trebalo da se osećamo superiornijim i uzvišenijim ili razmišljati da ga napustimo, već samo uporno slediti put ispravnosti, jer će se partner postepeno uskladiti sa nama.

 

U životu se često događa da lepa osoba za partnera ima manje lepu ili neuglednu osobu, pa se onda svi pitaju “šta je video na njoj (njemu)”, ali uprkos svemu, oni dobro funkcionišu. Fizička lepota nije nikakva garancija da ćemo imati uspešan ljubavni život i orijentacija ka isljučivo fizičkom aspektu života dovodi nas u stranputicu, površnost i nerazumevanje duhovne suštine.

 

Legendarni Kazanova: Sa koliko žena je tačno spavao?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...