Zavedite svakog kog poželite

Poput magneta: Ovih 6 stvari su ključne za privlačenje muškarca!

Saznajte koje karakteristike muškarci povezuju s dobrim zdravljem i ženskom plodnošću, i koji su to ultimativni "magneti" za frajere
Ljubav i zavođenje
20:54h Autor:
Foto: Shutterstock

Bez obzira na to kakav ukus muškarac ima kad je reč o ženama, postoji šest fizičkih odlika dama koje će da privuku baš svakog pripadnika jačeg pola. Te karakteristike oni povezuju s dobrim zdravljem i ženskom plodnošću, pa evo koji su to ultimativni "magneti" za frajere!

 

1. Uži struk i širi bokovi

 

Struk i bokovi se povezuju s rađanjem deteta, pa kad muškarac vidi šire bokove odmah pomisli: "Ovi bokovi mogli bi na svet da donesu moje dete". Nema tu puno filozofije - muškarci vole uzak struk i veće zadnjice na ženama.

 

2. Visoki glas

 

Muškarci visoki ženski glas povezuju s mladošću i sitnim, ženstvenim telom, što ih jako privlači.

 

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

 

3. Zdrava kosa

 

Sjajna, gusta, duga kosa na muškarce deluje kao magnet jer i te fizičke karakteristike povezuju sa zdravljem i plodnošću.

 

4. Osmeh

 

Srećni i nasmejani ljudi su privlačni bez obzira na pol. Još ako široki ženski osmeh krase i beli zubi, muškarac mu neće odoleti. Nauka je takođe dokazala da što su zubi belji, to su privlačniji.

 

Kako da znate da li ste mu seksi: Top 5 signala koji ga otkrivaju!

 

5. Manje šminke

 

Suprotno uverenju mnogih žena da su jačem polu atraktivnije s više šminke, muškarca će ustvari pre da privuče žena s manje šminke. Prirodan izgled uvek bolje "pali" kod frajera.

 

6. Nošenje crvene boje

 

Crvena je boja požude i povećava privlačnost. I to ne važi samo kod ljudi, već i kod drugih životinjskih vrsta. Žena u crvenoj haljini ili s crvenim ružem sigurno neće proći neprimećeno.

 

Kakvu poruku šalje crvena haljina: Dobro razmislite pre nego što je obučete!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs