Obratite pažnju

Tri fatalne greške: Zbog ovoga muškarci beže od vas!

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu
Ljubav i zavođenje 14.05.2015. - 10:10h Autor: Super žena
Foto: Shutterstock

Kako bi se dopale muškarcima, žene su sklone čestim promenama ponašanja i rade neke stvari koje mogu da izazovu potpuno suprotan efekat kod jačeg pola, umesto onog pravog.

 

Ako želite da osvojite muškarca, nikako nemojte činiti sledeće 3 greške!

 

1. Utisak nesigurne i slabe žene

 

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno umeju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti.

 

5 stvari zbog kojih nema seksa u vezi - Najgore što možete da uradite!

 

2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

 

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

 

3. Potencijal za vezu

 

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli sve većih razočaranja.

 

10 kvaliteta koje muškarci traže u vama - Ovo je prava žena!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...