Raznežiće vas

Napisala pismo nesuđenoj ljubavi: Reči koje diraju dušu!

Emotivne misli posvetila je svojoj prvoj pravoj ljubavi i bivšem dečku
Ljubav i zavođenje 11.05.2015. - 19:09h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Šena Šarma je kolumnistkinja Elite Daily-a, a sa čitaocima podelila je svoja razmišljanja o onome što često nazivamo "nesuđenom ljubavi". Ona smatra kako svako ima jednu takvu nedostižnu ljubav.

 

Pismo je namenila bivšem dečku, a ono glasi ovako:

 

Raskid zagarantovan: Šta nikada ne smete da kažete svom muškarcu!

 

"Nisam ona koju želiš sada, već ona koju ćeš kasnije trebati...Nikad neću zaboraviti tebe, svoju prvu pravu ljubav. Zajedno smo činili divne stvari, svi su nam mogli zavideti na sreći. Bili smo mladi i nepromišljeni, što se kasnije pokazalo i našim najvećim greškama.

 

Kad pomislim na pravu ljubav, reči koje mi padaju na pamet su stabilna sreća, empatija i obaveza jedno prema drugom. Kad smo mladi, osećamo se nepobedivo i mislimo da se baš sve može dogoditi. Kao da posedujemo moć da sve pokrenemo.Nažalost, pravi život ne funkcioniše tako.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pronašli smo jedno drugo u nezgodno vreme, na nezgodnom mestu. Stvarnost je da ponekad upoznaš onog pravog u pogrešno vreme. Očaj ni izbliza ne opisuje moje osećaje nakon našeg rastanka, a shvatila sam da je okrivljavanje tvoje nezrelosti zapravo nezrelo od mene. Zrelost dolazi nakon što smo iskusili svet. Nisam mogla biti ljuta što smo oboje morali još toliko toga proći. Neke ljubavi mogu biti osuđene prije nego počnu.

 

Raskid je neizbežan: 4 znaka da vašoj vezi nema spasa!

 

Ne želiš preveliku bliskost sa nekim jer to donosi previše toga o čemu se mora misliti. Kasnije ću se pozabaviti sa tim, kažeš sam sebi. Jednog dana ćeš saznati da te površne stvari ne mogu spasiti, ali ljubav može. Osetićeš potrebu, napokon se otvoriti nekome i nećeš se bojati onog što ona vidi u tebi.

 

Jednog dana bićeš spreman na sve te stvari. Ne samo da ćeš ih trebati, već ćeš ih želeti. Međutim, tada vreme neće biti na našoj strani. Kad dorasteš tim stvarima, ja ću već biti sa nekim drugim. Ako nam se putevi sretnu jednog dana, poželeću ti sreću i sa setom se prisetiti naše ljubavi".

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...