Obratite pažnju

5 stvari zbog kojih nema seksa u vezi: Najgore što možete da uradite!

Kada sa nekim delite krevet i život, normalno je da nećete uvek izgledati besprekorno
Ljubav i zavođenje
22:32h Autor:
Foto: Thinkstock

Možda ste očekivali da ćete među prvim stavkama pronaći svađu ili prevaru, ali ovaj put ne radi se o tome.

 

Verovatno ste već negde čuli da male stvari život znače, pa zato i treba da posvetite pažnju sitnicama i kada je reč o seksu, jer ako se nagomilaju, zadaju udarac jači nego bilo koja prevara!

 

1. Umor

 

Mnogi parovi koriste umor kao jedan od najčešćih izgovora za eskiviranje seksualnog odnosa. Zato ga ne čuvajte za kraj dana, već se prvo opustite kroz seks, a osim što ćete biti opušteniji i imati više energije za druge poslove koje morate da završite, popravićete odnos sa partnerom.

 

Mnoge bolesti kriju se iza umora - Jednostavan test otkriva koliko je stanje ozbiljno!

 

2. Depilacija i romantika

 

Ako živite sa nekim i spavate svaku noć u istom krevetu, sasvim je normalno da ne možete uvek da izgledate besprekorno. Budite sigurni da vas on želi i sa dlakama i bez njih, a trudite se i da budete što spontaniji. Slobodno organizujte romantično veče ponekad, ali znajte da je spontani seks mnogo strastveniji od bilo kakvog planiranja.

 

3. Različiti tipovi

 

Ako želite vezu koja traje, morate biti spremni na kompromise. Isto važi i za seks. Ne budite tvrdoglavi i pokušajte da se nađete na pola puta. Iznenadite ga erotskim buđenjem, verujte, neće moći da odoli.

 

4. Niste 100% zagrejani

 

Seks je poput odlaska na trening. Kada dođe taj trenutak baš vam se i ne da, ali kada krene akcija znate da ste doneli pravu odluku. Istina je da užurbani tempo života i stres utiču na naše raspoloženje, ali pokušajte da upotrebite seks kao anti stres terapiju i videćete da zaista deluje.

 

Definicija seksepila - 9 seksi zapovesti iskusnih zavodnica!

 

5. Više se ne osećate privlačno

 

Normalno je da s godinama i naše telo više nije kao što je bilo, ali na vama je da počnete da se trudite i poradite na svom seksepilu. Pokušajte da promeniti ishranu i način života, a ako se radi samo o opuštenim nogama i stomačiću, nema onoga što seksi donji veš ne može da učini neodoljivim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...