Život daje onoliko koliko u njega uložite

Umesto traženja, bacite se na privlačenje ljubavi: Počnite već danas!

Ovi saveti mogu da vam pomognu da se prava ljubav jednostavno zalepi za vašu harizmu
Ljubav i zavođenje
19:56h Autor:
Foto: Shutterstock

Većina nas je odrasla verujući da vam život daje onoliko koliko u njega uložite. Zbog toga neretko takav koncept prebacujemo na romantični nivo. Uveravamo sebe, kako, da bismo pronašli ljubav, kao i npr. posao, moramo da je tražimo. Problem kod traženja ljubavi je što ste unapred osuđeni na razočaranje. Mnogo biste bolje prošli ako biste se usredsredili na sebe i samopoboljšanje. Na kraju krajeva, nema ništa privlačnije od samouverene i sigurne žene.

 

Prestanite da tražite, i počnite da privlačite ljubav, jer je to mnogo zabavnije, a zahteva i mnogo manje truda. Pa ako ste umorni od potrage za ljubavi, usredsredite se na sebe i na taj način privlačite ljubav.

 

Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio: Jedini razlog!

 

1. Živite u sadašnjosti

 

Osvestite činjenicu da je najvažnije ono što imate sada u životu. Kada upoznate nekog, nemojte da se opterećujete mogućim rezultatom, nego onim što proživljavate u tom trenutku.

 

2. Budite sebični

 

Znate šta želite od partnera i nemojte da se bojite da to kažete. Na taj način poboljšavate svoju vezu, a i vrlo je privlačno biti jasan kod svojih očekivanja od drugih.

 

Sudbinska ljubav: Horoskop otkriva ko sa kim mora biti, kad-tad!

 

3. U svom životu napravite prostora za vezu

 

Malo osmotrite svoj život i kako izgleda. Da li ste neuredni i neorganizovani? Provodite li previše vremena na poslu? Morate da složiti svoj život da bi ste u njemu napravili prostora za nekog novog.

 

4. Budite sebi dovoljni

 

Nije znak slabosti ako imate potrebe, svi ih imamo i zaslužujemo da se one zadovolje. Osvestite svoje potrebe i tražite pozitivne načine za njihovo ispunjavanje. Na taj način nećete da postavite prevelika očekivanja od budućeg partnera, pa on neće da pobegne pred pritiskom koji oseća.

 

10 kvaliteta džentlmena: Ovako se ponaša pravi muškarac!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...