Saznajte na vreme

7 stvari koje morate proveriti pre braka: Otkrivaju da li imate zajedničku budućnost!

Roditelji su vrlo važni u životu svakog čoveka, a ništa lepše nego kada se dopadnete njima, ali i oni vama
Ljubav i zavođenje 19.04.2015. - 13:08h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Odluka da sa nekim provedete ostatak života i zakunete se na večnu ljubav veoma je važan i veliki korak. Zato, da ne biste pogrešili, treba što bolje da upoznate partnera. Međutim, neke stvari koje su ključne treba da sazante što pre, nikako da ih ostavljate za brak.

 

Ovih 7 stvari morate znati o pratneru pre nego što izgovorite sudbonosno Da, kako kasnije ne biste upadali u neprijatne situacije i velike probleme, ali i da se ne biste pokajali.

 

1. Velika svađa

 

Svađa je sastavni deo svakog braka, ali ako ne možete da se dogovorite i nijedno neće da popusti, razmislite kakva će vam biti budućnost.

 

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

 

2. Roditelji

 

Roditelji su vrlo važni u životu svakog čoveka, a ništa lepše nego kada se dopadnete njima, ali i oni vama! Kada ih upoznate, saznaćete da li pripadaju ljudima koji vole da se mešaju u brak svoje dece i da li će zbog njih možda dolaziti do svađa.

 

3. Prijatelji

 

Ne mora baš svako da vam se svidi (to zadržite za sebe), ali treba da imate predstavu sa kim vaš dragi provodi vreme i da li to možete da tolerišete.

 

4. Dečja imena

 

Možda vam zvuči nevažno u ovom trenutku, ali kakvo ćete ime dati budućem detetu ukoliko ga planirate veoma je važno.

 

I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati - Najgore što možete reći muškarcu!

 

5. Zajednička kupovina

 

Upoznajte sve njegove navike pre braka, uključujući i finansijske. Verovatno vam bolesna štedljivost ni malo ne odgovara.

 

6. Navike i potrebe u krevetu

 

Ne bi valjalo da tek kada kažete sudbonosno Da otkrijete neke detalje iz seksualnog života koji vam ne prijaju. Zabavite se i dobro istražite ovo važno polje!

 

7. Zajednički odmor

 

Vrlo je važno da pre zajedničkog života otputujete zajedno, bar na nekoliko dana. Tako ćete biti uz njega 24 sata, a tada sve navike i tajne izlaze na videlo.

 

Kakav je u vezi šta možete da očekujete od svog muškarca - Numerologija otkriva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs