Sebi na prvom mestu

Muškarci nam često pomute um: Stvari koje nikada ne smete da radite zbog njih!

Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako menjaš, to je super, ali pazi da se ne menjaš protiv svoje volje - ovo su stvari koje nikad ne smeš da radiš zbog njega
Ljubav i zavođenje 16.04.2015. - 18:59h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Muškarci ženama često pomute um, a upravo zbog toga radimo stvari koje inače nikada ne bismo radile. Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako menjaš, to je super, ali pazi da se ne menjaš protiv svoje volje - ovo su stvari koje nikad ne smeš da radiš zbog njega, ma koliko zgodan bio.

 

1. Promena izgleda

 

Jedno je ako si u vezi s muškarcem zbog kojeg želiš da postaneš bolja verzija sebe, a nešto sasvim drugo ako zbog njega polako postaješ neko ko nisi. Svaka odluka koju doneseš mora da bude tvoja i zbog tebe, a ako nešto radiš samo zato da bi mu se svidela, sigurno nećeš da budeš zadovoljna.

 

Karma utiče na ljubav: Zašto nas uvek privlače iste osobe?

 

2. Stavljanje snova na čekanje

 

Tvoj dečko mora da bude neko ko će da te podržava i da ti daje podršku da ostvariš svoje snove, a ako si u vezi s nekim zbog koga te snove stavljaš na čekanje, nisi u dobroj vezi.

 

3. Ljubomora

 

Postoje muškarci koji nam daju razlog za ljubomoru i pretvaraju nas u posesivne lude koje jednostavno ne mogu da pomognu sebi. Ako si u vezi s takvim tipom, vreme je da pronađeš nekoga s kim ćeš da se osećaš sigurno.

 

3 pitanja koja treba da postavite sebi ako želite ozbiljnu vezu: Da li možete da mu verujete?

 

4. Potiskivanje svojih stavova

 

Postoje žene koje će da skrivaju stav o nečemu jer se boje da njihov dečko neće da bude srećan kad ga čuje. Takve veze su osuđene na propast jer niko ne može dugo da skriva stavove, a ako to radiš zbog dečka, vremenom ćeš početi toliko da mu zameraš da će ti se gaditi i on, i veza.

 

5. Prestanak izlazaka

 

Neki muškarci očekuju da će njihova devojka da zaboravi na društveni život i da se u potpunosti posveti vezi, a neke žene to i dopuštaju. Dečko koji od tebe traži da provodiš svaki slobodni trenutak s njim i da više ne izlaziš s prijateljima te ne voli - on voli samo sebe.

 

10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju: Prava žena ima jake stavove i zna da pruži podršku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...