Obratite pažnju

Za sreću u ljubavi: Moćno oružje na koje žene često zaboravljaju!

Postavlja se pitanje zašto često ignorišemo taj svoj unutrašnji glas koji nam govori da muškarac koga smo upoznale zapravo nije ono što zaslužujemo?
Ljubav i zavođenje
17:30h
Foto: Shutterstock

Žene poseduju jedno izuzetno moćno oružje, kada je ljubav u pitanju, ali čini se da ga one sve manje ili skoro uopšte ne koriste. Reč je o ženskoj intuiciji.

 

Možemo to nazvati instinktom ili leptirićima u stomaku, u svakom slučaju, ženska intuicija je ozbiljan dar. Uz to, evolucija je dodatno poboljšala naše unutrašnje alarme, međutim mi kao da to zaboravljamo, pa često zanemarujemo slične znake upozorenja, posebno kada je ljubav u pitanju.

 

Postavlja se pitanje zašto često ignorišemo taj svoj unutrašnji glas koji nam govori da muškarac koga smo upoznale zapravo nije ono što zaslužujemo?

 

Zamislite sledeći scenarijo: upoznajete dečka, ali nešto u vezi sa njim vam je sumnjivo ili vam ne ostavlja utisak sigurnosti. Međutim, skoro većina žena će nekako samu sebe uveriti u to da je on, ipak, OK i da bi mu trebalo dati šansu. Pogrešno, upozoravaju stručnjaci.

 

Ženski adut iz ormara: Pet komada odeće koji privlače muške poglede!

 

To su situacije kada treba da mislite na sebe, a ne na drugog. Velika je greška da nekoga trpite, samo zato da ga ne biste uvredile.

 

To ne znači da je baš svaki put tako, ali u većini jeste. Naš mozak često može da obradi stvari na jednom dubljem nivou, a to je jedna važna stvar koja ne sme da se zanemari.

 

Pa sledeći put dobro razmislite o prvim takvim znakovima, kako biste izbegle onu situaciju: "Trebalo je to da znam”.

 

Znali ste, ali to sebi niste htela da priznate. Potrebno je vreme da bi se ta lekcija savladala.

 

Sledite svoju intuicijuje, retko će vas prevariti!

 

Ovan voli jutarnji seks, Vaga strasne dodire po guzi: Koje su vaše tajne želje?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...