Znakovi da je odličan seksualni partner

Ljubavnik kojeg sve dame žele: Predlaže nove stvari, pazi na higijenu, oralni seks mu nije problem!

Kada pričamo o savršenom ljubavniku, atributi poput visine, težine, godina, ponašanja i sličnog nisu bitni, jer u ovoj situaciji nemaju nikakve veze sa umećem
Škola sexa
20:24h
Ljubavnik kojeg sve dame žele: Predlaže nove stvari, pazi na higijenu, oralni seks mu nije problem!
Foto: Shutterstock

Kada imate neverovatnog ljubavnika (osobu s kojom vodite ljubav, a ne nekoga s kim varate partnera), možete da se više koncentrišete na seks umesto da brinete da li ste s pravom osobom. A kada pričamo o savršenom ljubavniku, atributi poput visine, težine, godina, ponašanja i sličnog nisu bitni, jer u ovoj situaciji nemaju nikakve veze sa umećem. Ono što je bitno jeste da vam ta osoba odgovara i da među vama postoji vatrena hemija.

Za 12 minuta odlučujemo da li nam se neko sviđa: Smrad, neprijatan zadah i psovke najviše odbijaju!

"Ideja savršenog ljubavnika varira od osobe do osobe, ali neke uobičajene stavke su seksualna aktivnost, sklonost eksperimentisanju, higijena i slično", objašnjava doktorka Kirti Mišra, klinički psiholog i stručnjak za veze.

Uz dobar izgled, evo koji su manje očigledni znakovi da je pored vas savršen ljubavnik, a ako poseduje ove kvalitete, nemojte ga ispustite.

1. Pazi na higijenu

Svi vole seks sa čistim partnerom, pa je dobra higijena i te kako bitan deo seksualne veze. Osoba koja pazi na sve, od čistih noktiju do depiliranih zona, svakako je neko koga bi trebalo da zadržite uz sebe. Zapamtite, previše dlačica ometa potpuno uživanje u telu vašeg partnera. I, da, smrad je nešto što će svakoga da odbije.

2. Oralni seks ne bi trebalo da bude problematičan

Znate šta vam odgovara, pa savršen partner u krevetu ne bi trebalo da okleva da vam pruži užitak. Ako već ne rutinski, onda bi vaš partner trebalo bez oklevanja da bude spreman da vas oralno zadovolji kad god mu to odgovara. Iako niko nije savršen pri oralnom zadovoljavanju, partneri koji se trude i spremni su da isprobaju nove trikove kako bi uzbudili osobu s kojom dele krevet, dodaju čaroliju u vaš seksualni život.

Broj ljubavi: Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik!

3. Budite avanturista u krevetu

Intima i strast lako će da nestanu ako imate dosadnog partnera koji se seksa "tek tako". Pobrinite se da on ili ona učini sve kako bi dosegli vrhunce koje zaslužujete uz pomoć vaše pustolovne strane. Partneri koji su spremni za isprobavanje novih stvari u krevetu su svakako bonus. Od "prljavih razgovora" do čokoladnih kupki i isprobavanja novih poza i lokacija, osoba koja je tome sklona vrlo verovatno će da bude savršen seksualni partner.

4. Seksi figura može da učini čuda

Iako problemi s kilogramima ne bi trebalo da postoje u spavaćoj sobi, prirodno je da tražite partnera bez većeg stomaka koji će da stoji između vas. Ako ste u dobroj formi i sami ćete biti fleksibilniji i otvoreniji, kao i samouvereniji u krevetu. Isto tako, ako pri pogledu na polugolog partnera ne možete da mislite ni na šta drugo nego na seks, znajte da ste na dobrom putu.

Partner kojeg ne smete da ispustite: Uvek se brine da prvi doživite orgazam!

5. Predlažite nove stvari

Sjajna stvar je preuzeti kontrolu u krevetu. Ali ono što čini seks još boljim je donošenje novih seksi ideja u krevet. Živa mašta i želja i te kako će da doprinese zdravoj seksualnosti. Vaš seks će biti jedinstven uz partnera koji ne strahuje od seksualnih igračaka, novih poza ili tehnika zavođenja.

6. Deljenje maštarija će da učini čuda za vašu vezu

Komunikacija je ključna za seksualno zadovoljstvo. Zato će partner koji bez problema može da raspravlja o svojim najluđim maštarijama i željama biti sjajan u krevetu. Nijedan partner ne može da se opiše božanstvenim, sve dok niste otvoreno popričali o svojim unutrašnjim, skrivenim željama. Pripazite na osobe koje ne žele da pričaju o tome šta priželjkuju, a ako naiđete na suprotnu situaciju - partnera koji uz to želi da vi podelite svoje želje i spreman je da ih isprobate - zadržite ga uz sebe!

Stručnjaci otkrivaju - šta njegove seksualne fantazije zapravo znače pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs