Obratite pažnju

4 stvari kojih ne treba da se odreknete ni zbog jednog muškarca: Nije vredno!

Ono u čemu uživate i čini vas srećnim čuvajte za sebe i ne dozvolite da vam bilo ko to otme
Ljubav i zavođenje
22:18h Autor:
Foto: Shutterstock

Bilo da ste trenutno sami ili u srećnoj vezi, zapamtite sledeće - vi ste ono što jeste i menjati to na silu zarad mira u vezi ili po volji vašeg partnera je vrlo loša odluka! To je posebno nepoželjno ako planirate dugu vezu, jer ćete u tom slučaju morati zapravo da se pretvarate da ste nešto što niste.

 

Ove četiri stvari ne trebate da menjate nikada, ni zbog jednog muškarca!

 

1. Ne odustajte od prijatelja

 

Prijatelji koje steknemo su jedno od najvećih dragocenosti koje imamo u životu. Zato ih se ne treba odreći samo zato što se vašem novom partneru ne dopadaju. Jednostavno, dajte mu do znanja da neke stvari želite da sačuvate!

 

Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka - Drugu i šestu naročito!

 

2. Hobi

 

U svakoj vezi je potpuno normalno da oba partnera odvajaju vreme da bi radili ono što vole i što ih ispunjava. Ono u čemu uživate i čini vas srećnim čuvajte za sebe i ne dozvolite da vam bilo ko to otme, već objasnite partneru da je određeni hobi deo vas i da mora to da prihvati.

 

3. Razmišljanje

 

Iako mu se svidelo kakva ste osoba kad ste se upoznali, često se dešava da posle nekog vremena partner poželi da promeni vaš način razmišljanja. Ali, ne smete dopustiti da on promeni vaše stavove, naročito ako ste ubeđeni da su ispravni!

 

5 stavova koje svaka žena treba da ima u vezi - Ne dozvolite mu da vas ponižava i manipuliše!

 

4. Stil

 

Pod pojmom stil ne podrazumeva se samo način oblačenja, već se misli na vašu ličnost u celini. Promene koje se dešavaju na silu nisu dugotrajne, a na kraju krajeva, vaš zadatak nije da samo udovoljavate drugima. Cenite sebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...