Isprobajte već večeras

Seks za pamćenje: 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!

Ovakav seks nijedan od partnera ne zaboravlja, budući da je veoma teško doživeti vrhunac u isto vreme
Škola sexa
14:32h Autor:
Seks za pamćenje: 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!
Foto: Thinkstock

Vođenje ljubavi je nešto u čemu svaki čovek uživa, ali vrlo je teško postići zajednički orgazam, odnosno, u retkim situacijama oba partnera dožive vrhunac u isto vreme.

Ali, kada se to ipak desi, taj seks nijedan od partnera ne zaboravlja, zato osvežite seksualni život sa ove tri poze koje garantuju zajednički orgazam!

Za maksimalni užitak - 4 poze koje obožavaju i muškarci i žene!

1. Na kauču ili fotelji

Za ovu pozu žena treba da sedne na ivicu kauča ili fotelje i povlači zadnjicu preko ivice, dok se stopalima oslanja na pod, a muškarac kleči ispred nje, tačnije između njenih nogu. Takođe, muškarac je taj koji dikira tempo i snagu.

2. Na stolici

Muškarac sedi na stolici, a zadnjicu treba da spusti vrlo nisko na sedište. Žena mu seda u krilo i naslanja se rukama na njegove noge. U ovoj pozi žena je dominantna i svojim pokretima tela diktira tempo odnosa, dok je muškarac rukama lagano podiže.

Pravo u njegov ego - Najveća ženska laž u seksu koja šokira svakog muškarca!

3. Na leđima

Muškarac leži na krevetu, lagano raširenih i ispruženih nogu. Žena sedi na njemu tako da mu je okrenuta leđima. Savijenih nogu u kolenima se naslanja na stopala, ali i na dlanove, pored njegovih grudi. I u ovoj pozi žena diktira tempo, a muškarac po želji širi i skuplja noge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs