Vredi probati

Kako da mu nedostaješ: Kvarne ženske cake koje zaista pale!

Potpuno je normalno i donekle očekivano da u vezama, posebno onim dužim, u nekom trenutku naiđe period "zasićenja", ali to nije automatski znak za uzbunu. Neke stvari se daju ispraviti, a evo i kako
Ljubav i zavođenje
16:48h
Foto: Shutterstock

Ako ste u vezi i osećate da je vaša iskra počela da se gasi, nemojte odmah da očajavate. Dajte partneru priliku da se malo potrudi za vas.

 

Potpuno je normalno i donekle očekivano da u vezama, posebno onim dužim, u nekom trenutku naiđe period "zasićenja", ali to nije automatski znak za uzbunu. Neke stvari se daju ispraviti, a evo i kako:

 

Kako da ga napravite ljubomornim: 10 kvarnih ženskih poteza!

 

Ispričajte mu kako ste proveli dan

 

Jedan od najboljih načina da "naterate" partnera da mu nedostajete, jeste da se dobro zabavite bez njega. On želi da bude deo vašeg života i želi da vas učini srećnom, pa će pokušati da pridobije vašu pažnju. Time bi vam pokazao da možete dobro da se zabavite i u njegovom društvu.

 

Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku

 

Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je to nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita šta se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek posle nekoliko sati jer će tada shvatiti da znate da provodite vreme i bez njega.

 

Kako da ga zadržite samo za sebe: 7 proverenih načina!

 

Priuštite mu nezaboravan seks

 

Vaš će partner biti izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu. Zbog toga će vas želeti još više. Stoga se potrudite, iskoristite maštu i priuštite mu nezaboravan seks koji će dugo pamtiti. Ako vam dečko izgleda nezainteresovano, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To će zasigurno probuditi njegov interes.

 

4 znaka da čezne za vama!

 

Ignorišite ga

 

Ako se partner prema vama ponaša hladno, igrajte istu igru. Jednostavno se ponašajte kao da ste previše zauzeti da biste s njim razgovarali. Neka on vama prvi priđe. Ponekad je muškarcima potrebno da sami osete da im nedostajemo - dajte im je.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...