Detalji koji ga otkrivaju

4 znaka da čezne za vama!

Muškarac koji koristi smišljene načine da ocrni potencijalne konkurente za osvajanje devojke, baca pogled na vaš dekolte, snižava tonalitet svog glasa i trudi se da bude što duhovitiji, očigledno je i te kako zainteresovan za vas
Ljubav i zavođenje
20:12h Autor:
4 znaka da čezne za vama!
Foto: Shutterstock

Postoji više razloga zašto muškarac krije da ga privlačite: možda je vaš kolega, fitnes instruktor ili vrlo, vrlo blizak prijatelj. Ali, iako se iz sve snage trudi da to ne primetite, detalji koji to otkrivaju lako su vidljivi.

Ne sviđate mu se dovoljno: 4 glavna pokazatelja!

1. Razgovor sa zgodnom devojkom dovoljan je razlog da muškarac postane nervozan, posebno ako pomisli da ima zeleno svetlo. Tragovi da je zainteresovan su očigledni: trudi se da vas gleda pravo u oči, a s vremena na vreme baca pogled na vaš dekolte i donji deo tela. Pokušava da podrži svaku vašu misao, ali se istovremeno pravi pametan dok je pri stavu „ratnika pobednika". Ako je nesiguran u sebe, njegovo telo je u opasnosti i od povetarca jer se ponaša kao osoba s opsesivno-kompulsivnim poremećajem. Čak i mali nagoveštaj flerta ili tema u vezi sa seksom znači da mu u glavi luduju bestidne misli.

2.

Muškarci s dubokim muževnim glasom oduvek su privlačili žene. Zato će muškarac, čak i bez namere, sniziti tonalitet svog glasa, predstavljajući se kao lav mužjak, vođa čopora koji gromoglasnom lavljom rikom dolazi do svoje ženke. Ako mu je samopouzdanje jednako količini leda u Sahari, glas će mu biti kao da je svom snagom udahnuo helij iz balona.

3. Dečko koji nikada ne kaže direktno nijednu lošu stvar o drugima, u stilu „kreten" ili „glupan", koristi smišljene posredne načine da ocrni potencijalne konkurente za osvajanje neke devojke. Na primer, pretvara se u komičara.

Lažu bez imalo stida! Horoskop otkriva tri najveća šarlatana: Čuvajte ih se!

4.

Kada se baš sviđate muškarcu, on će se truditi da bude što duhovitiji i da ispriča što više fora. Njegov cilj je dvostruki. Prvo, čuo je da su devojkama užasno primamljivi duhoviti muškarci. Drugo, prepredeno pokušava da otkrije da li vam je pao u "sviđaš mi se" radar. Treba li spominjati da je u stanju i da se strašno zanese i počne da se ponaša kao da je u društvu svojih drugara. Tad je zaista i smešan.

Najbolje žene za brak od svih horoskopskih znakova: Da li ste među njima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs