Obratite pažnju

3 najveće greške koje žene prave u vezi: Ne odustajte od sebe zbog njega!

Ukoliko on uzdiše za plavušama, ona se ofarba u plavo; kaže da voli visoke devojke, ona se penje na visoke potpetice... Ovo morate preseći hitno
Ljubav i zavođenje
12:52h
3 najveće greške koje žene prave u vezi: Ne odustajte od sebe zbog njega!
Foto: Shutterstock

Bilo da žive u Brazilu, Norveškoj, Kini ili Srbiji, žene širom sveta nesvesno sabotiraju svoje veze padajući uvek u tri obične zamke!

Ovo se možda događa zbog toga što većina žena ima tu neku potrebu, usađenu još davno u prošlosti, da ugađa drugima, ali i zbog toga što se stalno ističe da je za vezu potreban veliki trud i rad.

Ali, one žene koje izbegavaju ove zamke i greške u vezama, brže će naći idealnog muškarca i neće se mučiti vrteći se u krug sa pogrešnim!

Svaka žena koja ceni sebe treba hitno da donese ovih 15 odluka - Drugu i šestu naročito!

Greška 1 - Odustali ste od sebe

Najčešće se događa da žene u vezama odustanu od svojih uverenja, vrednovanja, prioriteta. To se dogodi tako polako da ne budete ni svesne toga. Negde između prvog sastanka i izgovorenog “da”, promenite svoj stav. Umesto da provodite vikende sa prijateljima, kao i obično, ostajete u kući sa svojim dragim. Umesto da odete na manikir, kuvate njegov omiljeni ručak. Pošto on ne voli ribu, ni vi je više ne naručujete u restoranu.

E, ovo je prava samoizdaja. U samo nekoliko koraka same ste se, nekom svojom željom da se žrtvujete i da pokažete ljubav, izgubile i promenile. Ali, ni za njega više niste ista osoba u koju se zaljubio. I on je zbunjen. On ceni sve što činite za njega, ali mrzi onaj osećaj kada on nije dovoljno dobar, kada ste vi ljuti, jer vam on ne uzvraća istom merom. On ne želi da se žrtvuje, da postane u potpunosti druga osoba. Naravno, svi se mi menjamo, ali ne smemo da dopustimo da odemo u potpunosti drugom ulicom. Ni vi ne trebate odustajati od onog što jeste. Neke stvari da, ali zadržite svoj stav, karakter, svoje ja, pa i one sitne mane.

3 stvari koje nikada ne treba da menjate na sebi - Čine vas srećnim, iako ne primećujete!

Greška 2 - Želite muškarca koji ne želi vas

Najčešće se dogodi da žena u tom slučaju pokušava da se pretvori u idealnu barbiku svog voljenog. Naravno, to uvek završi kao fijasko. Ukoliko on uzdiše za plavušama, ona se ofarba u plavo; kaže da voli visoke devojke, ona se penje na visoke potpetice. I tako u nedogled. Ovo morate preseći hitno! Budite samo ono što jeste. Ako vas prihvata takvu, veza bi mogla uspeti, ali ako on ne zna šta želi, stremi za nečim drugim, nije zainteresovan, vreme je da se okrenete i odete, jer to nikada neće izaći na dobro. A vaš gospodin idealni je tamo negde. Ne dozvolite da vas čeka dok vi gubite vreme!

Izgled šake otkriva da li će vam biti veran - Obratite pažnju na domali prst!

Greška 3 - Veza zahteva težak rad i trud

Ovo je greška o kojoj se još uvek raspravlja. Veza zahteva težak rad. Da ili ne? Pa, možda i ne. Naravno da je važno da razumete jedno drugo da ponekad poželite da ugodite jedno drugom, ali fokusiranje na stalan rad na vezi, razgovori, raspravljanja o tome šta i kako bi trebali, šta on ne sme da radi, a šta ona mora obećati da neće i slično, mogu samo doneti zamor i tužnu distancu. Ne podnosite neprestano neke žrtve, pustite da stvari idu opušteno svojim tokom. Ne razgovarajte o svakoj sitnici i greškama, fokusirajte se samo na one najvažnije. Posvetite se sebi, nezi svog karaktera, znanja, zadržite neke stvari samo za sebe.

6 sitnica zbog kojih će vas voleti još više - Ženski postupci koje muškarci potajno obožavaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs