Obratite pažnju

Sumnjate da nije preboleo bivšu? Ovih pet stavki će vam dati odgovor!

Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, zaista mogu da ostanu u prijateljskim odnosima i da ponekad zajedno popiju kafu. Međutim, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti
Ljubav i zavođenje
06:02h Autor:
Sumnjate da nije preboleo bivšu? Ovih pet stavki će vam dati odgovor!
Foto: Shutterstock

Večita dilema oko toga da li bivši partneri mogu da ostanu prijatelji čini se da i dalje ne jenjava. Pravi odgovor, koji se može generalizovati na sve bivše ljubavi, jednostavno ne postoji. Međutim, u nastavku saznajte na kojih pet znakova bi trebalo da obratite pažnju ukoliko sumnjate u vašeg partnera.

1. "Lajkovanje" slika Ako je još uvek ima među prijateljima na društvenim mrežama, tu i tamo će joj nešto "lakovati". Normalno je ukoliko lajkuje neke važne događaje u njenom životu, kao što su novi posao ili veridba. Međutim, ako lajkuje svaku njenu sliku i objavu, to je već problem.

Zašto ja nemam dečka, a mnogo gore od mene su se već udale - više saznajte OVDE.

2. Druženje

Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, zaista mogu da ostanu u prijateljskim odnosima i da ponekad zajedno popiju kafu. Međutim, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti.

OVDE proverite da li je lud za vama - kako muškarac vodi ljubav kad je zaljubljen!

3. DopisivanjeS vremena na vreme, oni mogu da razmene poneku poruku, kako bi saznali šta je novo u njihovim životima. I on će ti za to reći jer nema razloga da bilo šta skriva. Ali, ako je to postalo konstantno dopisivanje o svemu što im se događa u životu i koje ti sama otkrivaš, vreme je za razgovor.

4. Fotografije i stvariZašto bi inače čuvao zajedničke fotografije i stvari koje ga podsećaju na prošlost?

OVDE saznajte kakve muškarce žene žele u krevetu.

5. Brani jeAko krene da se smeje na pitanje da li postoji još nešto između njih, to je u redu, jer je sasvim očekivano smejati se besmislicama. Međutim, ako njegov odgovor uključuje ljutnju i optužbe da si ljubomorna, to je verovatno zato što on oseća da tu postoji nešto što mora da sakrije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs